höstlov

 
Nu var det ett tag sedan, men hej igen! Som de flesta vet så var det höstlov förra veckan, ett mycket välbehövligt lov bör tilläggas. Det har varit extremt skönt att inte göra något alls, utan bara det man har lust med. Under lovet har jag hunnit jobba en dag, vara med kompisar, karvat en pumpa, läst en hel del samt varit en sväng till Luleå och stugan med familjen. Första inomhusträningarna med fotbollen genomfördes och jag upptäckte att jag faktiskt saknat det en hel del under vårt uppehåll! 
 
På fredagen köade jag för biljetter till Harry Potter and the Cursed Child. Efter dryga fyrtio minuter av köande blev fyra biljetter våra och nästa november bär det av till London för att se del 1 och 2 (är överexalterad över detta faktum!!!).
 
 
Idag är första skoldagen efter lovet, men då jag vaknade med feber efter att ha varit krasslig en stor del av lovet blev det ingen skola för mig. Hoppas verkligen på att må bättre imorgon då vi har en redovisning jag gärna skulle vilja göra bort. Får hålla tummarna! Det var väl egentligen vad jag har att säga just nu, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0