fars dag och steakhouse!

lemon meringue cheesecake // träd, yay för snö // promenad, ännu mer yay för snö // burgare på steakhouse

På morgonen hjälptes jag, mamma och Mathilda åt att tillsammans göra färdigt dagens fars dags-fika som ni även kan se på bilden ovan. Det blev en favorit i repris, en lemon meringue cheesecake. Så god! I övrigt har jag varit ute och promenerat med mamma, hälsat på moster samt nu på kvällen överraskat pappa med middag på Steakhouse. Efter många om och men fick vi vår mat (jag åt cheeseburgare) och den var så god! Skulle lätt kunna äta en till nu till kvällsmål (eller okej nej, den var 200g).
 
Igår vaknade jag till nybakat bröd som den bortskämda ungen jag är (tack mamma! <3). Dagen fortsatte med att jag jobbade ett 4,5h pass på fiket och efter det var det gomiddag och soffmys framför Idol med lillasyster som gällde. Imorgon är det som sagt måndag igen, men som tur är har jag sovmorgon till 10.50, en sovmorgon som dock oftast ägnas åt antingen gym eller soff- och tv-seriehäng. Om jag ska vara helt ärlig lutar det mot det senare.
 
Vill självklart också passa på att önska världens bästa pappa en riktigt bra farsdag! (eller snarare hoppas att du haft en bra fars dag) Älskar dig! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0