coldplay, jobb och första advent

första advent // coldplay (inte min bild)
 
Rubriken summerar mina tre senaste dagar rätt bra. I fredags bokade jag biljetter till Coldplay den tredje juli nästa år (Stockholm, Friends Arena) till mig och Anna, vilket känns extremt roligt! Igår vankades 4,5 h jobb som flöt på riktigt bra (hade mina farhågor efter förra helgen och tomtarnas vinterspel). Efter det var det finmiddag hemma och på kvällen lite Harry Potter och Iron Man.
 
Idag har jag, mamma och Mathilda hjälpts åt att baka pepparkakor (och ätit en del pepparkaksdeg, hehe). Sedan städades det och sen blev det en sväng på några affärer bara för att det är skyltsöndag! Nu ska jag titta ett avsnitt Jessica Jones innan det är dags för sängen. Vi hörs!

fars dag och steakhouse!

lemon meringue cheesecake // träd, yay för snö // promenad, ännu mer yay för snö // burgare på steakhouse

På morgonen hjälptes jag, mamma och Mathilda åt att tillsammans göra färdigt dagens fars dags-fika som ni även kan se på bilden ovan. Det blev en favorit i repris, en lemon meringue cheesecake. Så god! I övrigt har jag varit ute och promenerat med mamma, hälsat på moster samt nu på kvällen överraskat pappa med middag på Steakhouse. Efter många om och men fick vi vår mat (jag åt cheeseburgare) och den var så god! Skulle lätt kunna äta en till nu till kvällsmål (eller okej nej, den var 200g).
 
Igår vaknade jag till nybakat bröd som den bortskämda ungen jag är (tack mamma! <3). Dagen fortsatte med att jag jobbade ett 4,5h pass på fiket och efter det var det gomiddag och soffmys framför Idol med lillasyster som gällde. Imorgon är det som sagt måndag igen, men som tur är har jag sovmorgon till 10.50, en sovmorgon som dock oftast ägnas åt antingen gym eller soff- och tv-seriehäng. Om jag ska vara helt ärlig lutar det mot det senare.
 
Vill självklart också passa på att önska världens bästa pappa en riktigt bra farsdag! (eller snarare hoppas att du haft en bra fars dag) Älskar dig! <3
 

höstlov

 
Nu var det ett tag sedan, men hej igen! Som de flesta vet så var det höstlov förra veckan, ett mycket välbehövligt lov bör tilläggas. Det har varit extremt skönt att inte göra något alls, utan bara det man har lust med. Under lovet har jag hunnit jobba en dag, vara med kompisar, karvat en pumpa, läst en hel del samt varit en sväng till Luleå och stugan med familjen. Första inomhusträningarna med fotbollen genomfördes och jag upptäckte att jag faktiskt saknat det en hel del under vårt uppehåll! 
 
På fredagen köade jag för biljetter till Harry Potter and the Cursed Child. Efter dryga fyrtio minuter av köande blev fyra biljetter våra och nästa november bär det av till London för att se del 1 och 2 (är överexalterad över detta faktum!!!).
 
 
Idag är första skoldagen efter lovet, men då jag vaknade med feber efter att ha varit krasslig en stor del av lovet blev det ingen skola för mig. Hoppas verkligen på att må bättre imorgon då vi har en redovisning jag gärna skulle vilja göra bort. Får hålla tummarna! Det var väl egentligen vad jag har att säga just nu, vi hörs!

RSS 2.0