berzeliusdagarna 2015


I torsdags eftermiddag satt jag och Ida på flyget mot Stockholm och Berzeliusdagarna som anordnades för sextionde året på rad. Igår börjades dagen med hotellfrukost innan vi åkte mot Universitetet och Aula Magna. Resten av dagen fylldes med intressanta föreläsninga och avslutades med buller och bang med fyrverkerier (koordinerat till musik!!). På kvällen bjöds det upp till gala och trerätters middag med underhållning på Piperska Muren, vilket var himla kul! 

Idag var det ännu en dag fullspäckad med föreläsningar och aktiviteter, dagen avslutades med frågor till expertpanelen innan Berzeliusdagarna 2015 officiellt var slut, strax efter tre. Medan de flesta åkte hem tog jag och Ida tunnelbanan till Gamla Stan där vi besökte The English Bookshop och Science Fiction Bokhandeln, varpå jag fick med mig en bok från SF-bokhandeln (The girl with all the gifts). Middag åt vi på Vapianos, supergott! Väl på hotellet blev det lite lätt träning på gymmet som fanns här och efter det blev det varm choklad från Espresso house. 

Imorgon är det stan plus hemresa som gäller. Dagen kommer i alla fall börja med hotellfrukost, vilket aldrig sitter fel. Nu vet ni vad jag gjort de senaste dagarna. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0