fika och fjärde advent

 
I lördags vankades jobb mellan 10-15.30 och i vanlig decemberanda var det mycket att göra. Efter jobbet åt jag lite lunch/middag tillsammans med resten av familjen och strax efter halv åtta satte jag mig i bilen för att hämta upp Linda & CO (Anna, Sofie, Alice) för att åka till Olles. Där beställde vi in mat (Pasta Alfredo åt jag) och åt samt umgicks i ca en timme innan vi gjorde några pit stops innan vi åkte till Sofie och efter att ha varit där i några timmar lämnade jag Anna på Olles för nattklubb innan jag åkte hem och lämnade Linda hos henne på vägen.
 
Idag (söndag) har jag först och främst varit ute och gått med mamma för att sedan gå på stan en sväng innan vi åkte upp på kåkstan en sväng. Sedan åt vi middag och jag fixade en julklapp. Vid fem hörde Hanna av sig och strax efteråt hoppade jag i bilen och åkte till henne för lite fika. Slutade med att jag var där i över två timmar, verkligen välbehövligt, mysigt och roligt! Som Hanna sa när vi märkte vad klockan var: "Va? Har vi pratat i över två timmar? Känns typ som 45 minuter!"
 
Ligger just nu framför Netflix och tittar en julfilm som jag inte kommer ihåg namnet på. Imorgon är det klasskamp kl. 11.45 och även det sista som händer i skolan innan det är jullov!! Vi hörs när vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0