julhelgen: en sammanfattning

 
Ovan ser ni lite blandade bilder från julhelgen, med undantag för första som är en bild på Mathilda efter hennes julavslutning. Julafton var riktigt mysig som vanligt! Julmaten riktigt god och julklapparna för perfekta. Allt jag fick var verkligen superfint, så vill passa på att tacka!! På juldagen umgicks jag också med familjen, men på kvällen/natten svirade jag om och gick ut på Quality med Ida och Sanna en sväng. Igår (annandagen) jobbade jag ca 4,5 h och efter det sov jag rätt länge, hehe. Idag har jag inte gjort speciellt mycket heller, promenerat, pantat och lagat mat är väl allt. Och just ja, sovit.
 
Har just tittat Clueless och nåt avsnitt Vänner och nu ska jag gå och lägga mig så jag inte sover bort hela morgondagen. Vi hörs!

fika och fjärde advent

 
I lördags vankades jobb mellan 10-15.30 och i vanlig decemberanda var det mycket att göra. Efter jobbet åt jag lite lunch/middag tillsammans med resten av familjen och strax efter halv åtta satte jag mig i bilen för att hämta upp Linda & CO (Anna, Sofie, Alice) för att åka till Olles. Där beställde vi in mat (Pasta Alfredo åt jag) och åt samt umgicks i ca en timme innan vi gjorde några pit stops innan vi åkte till Sofie och efter att ha varit där i några timmar lämnade jag Anna på Olles för nattklubb innan jag åkte hem och lämnade Linda hos henne på vägen.
 
Idag (söndag) har jag först och främst varit ute och gått med mamma för att sedan gå på stan en sväng innan vi åkte upp på kåkstan en sväng. Sedan åt vi middag och jag fixade en julklapp. Vid fem hörde Hanna av sig och strax efteråt hoppade jag i bilen och åkte till henne för lite fika. Slutade med att jag var där i över två timmar, verkligen välbehövligt, mysigt och roligt! Som Hanna sa när vi märkte vad klockan var: "Va? Har vi pratat i över två timmar? Känns typ som 45 minuter!"
 
Ligger just nu framför Netflix och tittar en julfilm som jag inte kommer ihåg namnet på. Imorgon är det klasskamp kl. 11.45 och även det sista som händer i skolan innan det är jullov!! Vi hörs när vi hörs!

känsla: stillhet/lugn

 
För ett tag sedan fick vi i uppgift i en av mina kurser att fota 3-5 bilder som representera en känsla som vi valt. Jag valde stillhet/lugn och presenterade dessa fem bilder. Kanske inte är helt lätt att förstå utan tanken bakom, men för mig bokstavligen skriker bilderna just stillhet/lugn. Hade bara lust att ladda upp dem här så det är vad jag gjorde. Vi hörs när vi hörs!

hockey och kinamat

luleå - modo // kinamat på waldorf
 
I fredags hoppade jag och resten av familjen i bilen för övernattning i Luleå. Väl framme åt vi lunch på McDonalds innan vi gick på stan och gjorde bort det. Blev både fika och en del inköp, både julklappar och födelsedagspresenter samt en del saker till mig själv. Sedan vilade vi en stund på hotellrummet innan vi åt på Waldorf för att senare åka vidare till Hemmakväll och till sist hockey. Luleå vann matchen med 2-0, vilket ni mest troligt vet, och det var faktiskt en rolig match att kolla! Synd bara att de inte gjorde mer mål.
 
På lördagen åt vi hotellfrukost (mums!) och var på Storheden och sprang omkring på affärerna där innan vi åkte hem. Imorgon väntar en lektion på eftermiddagen, så ska försöka göra bort en del annat skolarbete innan dess. Nåväl, vi hörs när vi hörs!

RSS 2.0