30 oktober


Kvällen började med fotbollsgala där vi blev bjudna på tacos och det ni ser på bilden (någon sorts kladdkakemuffins) till efterrätt. Där var det också underhållning i form av både musik och trolleri, det senare var omåttligt populärt bland de yngre (och även hos en del äldre). När galan var slut bar det av hemåt och nyss har jag tittat ett avsnitt av pll. 

Imorgon väntar jobb och mest troligt gym. I övrigt har jag ingen aning om vad dagen kommer att bjuda på, så det återstår att se.

Ber om ursäkt för de kassa mobilbilderna. Jag ska skärpa mig, lovar!

wrapped up


Men hej hej allesammans! Kolla vem som bloggar, igen.

Gårdagen fylldes med tre timmars jobb och ett gympass med mamma och Anna. I övrigt gjorde jag inte mycket alls, vilket varit normen hittills under lovet.

Jobbade gjorde jag även idag, och idag var även första dagen allt flöt på riktigt bra och jag som kände mig bekväm och (rätt) inkörd på det hela. På eftermiddagen köpte jag bl.a. muggen ni ser på bilden, så nu kan jag lägga till den i min lilla samling (älskar den!). Sedan fixade jag och lillasyster våra pumpa, som fick det passande namnet Bertil. På kvällskvisten gick jag, mamma och lillasyster ut och promenerade en sväng och nyss tittade jag senaste avsnittet av Supernatural och ett avsnitt Pretty Little Liars. Nu är det däremot dags för mig att stänga mina blå. Godnatt!

every second passing reminds me i'm not home


I fredags var det äntligen dags för det något efterlängtade höstlovet och att det är välbehövligt är det väl ingen tvivel om. Har faktiskt för en gångs skull gjort rätt mycket sedan i fredags och resten av veckan verkar också bli rätt händelserik!
 
I fredags och lördags jobbade jag även mina två första pass på mitt extrajobb. Det gick finemang och imorgon, tisdag och mest troligt även på fredag blir det att jobba tre timmar för att försöka komma in i rutinerna och lära sig det viktigaste om hur det hela sköts.
 
Igår var jag först och främst på gymmet på förmiddagen, just efter öppning. Det var alldeles för varmt, men samtidigt skönt att kunna klämma in ett gympass på helgerna (så tummen upp till helgöppet på badhusgymmet!). Senare på eftermiddagen åkte jag, mamma och pappa på Intersports "clubsöndag" där jag köpte en ny träningströja samt ett par vantar. Mot kvällskvisten möttes jag, Anna och Sofie på Ica där vi handlade det som behövdes för chips och dipp samt chokladfondue. Efter det styrde vi kosan hem till mig där vi tittade The Last Exorcism som kan vara den sämsta skräckfilmen jag någonsin sett. Direkt efter detta tittade vi Pitch Perfect och när även den filmen kom till ett slut pratade vi om allt möjligt. Tiden verkade rinna iväg och någon gång efter klockan tre åkte både Sofie och Anna hem.
 
Idag vaknade jag klockan halv åtta trots att jag hade lagt mig närmare fyra, så ni kan ju gissa på en skala hur trött jag är just nu. Jag har däremot inte gjort i princip något vettigt idag utan mest sovit/vilat från och till under hela dagen/eftermiddagen. Vid klockan sex kom Senni förbi och vi fikade, pratade och tittade halva The Host innan hon åkte hemåt vid halv tio. Det var superkul att träffa henne eftersom att jag inte har sett henne sedan vi tog sommarlov i juni!
 
Nu ska jag däremot börja gå och lägga mig. Ska även försöka börja på en bok som jag haft lust att läsa cirka föralltid. Vi hörs!

RSS 2.0