i'll be there for you


Idag har jag varit och hjälpt till att sköta Molly. Mysigt men det blev riktigt kyligt efter ett tag! Väl hemma började jag, mamma och Mathilda med det årliga pepparkaksbaket. Någon timme senare var pepparkakorna färdigbakade och nu börjar julkänslan infinna sig allt mer!

Nu på kvällen har hela familjen tittat Harry Potter och Fenixorden. Efter att den var färdig har jag tittat Vänner, vilket jag fortfarande gör. Snart är det dock dags för mig att säga godnatt innan jag somnar hit, haha.

biomys


Idag har jag haft skola (två lektioner), gått på gymmet där jag genomförde ett benpass. Vid halv sex åkte jag upp till malmberget och hem till Sanna, där jag, Ida, Sanna och Fanny träffades innan vi gick mot nordan vid sex. Där blev det Mockingjay pt 1 som faktiskt var mycket bättre än jag förväntade mig! Imorgon och på lördag blir det några timmars jobb, vilket känns bra. Nu ska jag titta ett avsnitt Vänner och sen blir det godnatt från min sida.

CARRY ON MY WAYWARD SON

 
 
Började dagen på bästa sätt med frukost framför det tvåhundrade avsnittet av Supernatural som var så bra. Det kan knappt bli mycket bättre än vad det var, och överlag är jag himla nöjd med hur det hela blev! (är dock lite tråkigt att Misha aka Cas inte fick vara med på ett litet hörn)
 
Vid tolv åkte jag iväg mot skolan och hade två lektioner. Efter dessa mötte jag upp mamma på gymmet, där jag genomförde ett lättare benpass. På kvällen blev det fotbollsträning och i övrigt har jag väl inte gjort så jättemycket. Nu ska jag titta ett avsnitt Vänner och avsluta dagen nästan lika bra som den började.

FARS DAG


Måste ju passa på att säga grattis på fars dag till världens bästa pappa! Hoppas du har haft en bra dag 💖 Älskar dig!

I'd rather be sleeping


Dagen började med bakning tillsammans med mamma (eller ja, jag tittade väl mest på). På morgonen beställde jag och Mathilda också varsin klänning, som båda var superfina. Vet bara inte när jag ska använda min, haha. Till brunch lagade vi toast, vilket var riktigt gott! Vid tolv rullade familjen mot stallet där Mathilda testade sköta samt rida söta Molly. Nu på kvällen somnade jag en stund i soffan, mest troligt på grund av för lite sömn under natten. Sedan lyckades jag och Mathilda äntligen beställa julklappen till våra föräldrar! Äh, nu måste jag verkligen sova. Godnatt!

HALLOWEEN


För att kort beskriva min dag har jag jobbat en sväng, gymmat, åkt till Sakkajärvi och tittat när lillasyster red och handlat med mamma. Nu på kvällen åkte jag till Anna och vi hade en allmänt mysig kväll. Tittade skräckfilm (som var helt okej) och pratade. Nu håller jag på att somna sittande och därför ska jag nog förflytta mig till sängen så snabbt som möjligt. Godnatt! 

RSS 2.0