you'd be saving my life

 
Efter att inte har bloggat på hur länge som helst igen tänkte jag försöka mig på ett inlägg. Sitter just nu och tittar FC Barcelona-Málaga CF, hursomhelst står det just nu 3-0 till Barcelona. Efter det tänkte jag lägga mig och läsa de sista femtio sidorna jag har kvar i A Clash of Kings och när jag gjort det lär det nog vara dags att sova.
 
Igår var jag i Kiruna och tittade då min lillasyster spelade Snöfestivalcupen. Det här året spelade jag alltså inte själv utan agerade både hejarklack och (halvrisig) fotograf. Under uppehållen mellan hennes matcher tittade jag och mina föräldrar när andra lag spelade för att fördriva tiden. Det var i alla fall hur mysigt som helst och själv kunde jag inte undvika att få ett antal flashbacks några år tillbaka i tiden då vårt dåvarande lag vann cupen (tror det var första cupen vi vann och det var bland det roligaste vi hade varit med om).
 
Nu ska jag fortsätta titta de sista minuterna innan matchen är slut. Vi ser väl när jag bloggar nästa gång. Kanske redan imorgon, eller kanske om ett år? (eller något däremellan. vi får se helt enkelt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0