no one's here to sleep


Vaknade av väckarklockan vid halv tio och ungefär två timmar senare befann jag mig på Dundret för lite slalomåkning med Ida. Trots att inte vädret var riktigt på våran sida (rejält snöfall), så var det riktigt mysigt och ingenting en fikapaus inte kunde fixa. Åkte/fikade i två timmar innan mina frusna tår ville hem till värmen. Har för övrigt bott i mitt nya underställ sedan jag kom hem för att det är så otroligt skönt.

Kvällen har spenderats hos Anna med film (What If) och chips/dipp/popcorn. Sofie kom efter ett litet tag och tittade filmen med oss. Nu är jag riktigt trött och känner att sängen kallar, så godnatt! the last goodbye


Denna fredag började på ett sämre sätt med nationella prov i matte 3c. Helt otroligt hur slutkörd man kan bli, fast fyra timmar matte (med lunch mellan passen) är i och för sig inte någog att leka med. Efter provet mötte jag upp mamma på gymmet där ett lättare pass genomfördes pga att jag inte kände mig helt hundra (och vill verkligen ingenting bli sjuk). Vid fem bjöd Mathilda in till kalas till sina vänner, som jag hjälpte till med innan jag åkte mot Malmberget vid sex. Där mötte jag Ida och Sanna också tittade vi The Hobbit: Battle of the Five Armies som var väldigt bra!

Nu ska jag sova eftersom jag är supertrött. Imorgon väntar fem timmars jobb och på eftermiddagen luciakonsert. Mys!

Grattis på födelsedagen!


Grattis på födelsedagen bästa lillasyster! ♥ Fast nu tror jag nästan att du får sluta växa, börjar redan känna mig gammal. Hoppas att du har haft en bra dag, älskar dig! 

andra advent

 
Hej hej! Sitter än en gång nere i källaren efter att ha tittat två avsnitt Vänner. Dagen började med mysig adventsfika, följt av skidåkning (damernas jaktstart) och frukost. Kort efteråt bar det iväg till Molly, eftersom att Mathilda skulle ha henne idag. Väl där passade jag på att övningsköra med pappa. Var ett bra tag sedan sist, men det gick faktiskt som smort. Tränade också på att backa en del, men det är nog inte riktigt min grej ännu.
 
Nu ska jag börja gå och lägga mig då en skoldag från åtta till fem väntar på mig imorgon. Godnatt!

fireside treats


Vaknade tidigt på morgonen och slängde i mig frukost innan hela familjen satte sig i bilen och började rulla mot Luleå. Väl där blev det en del springande i affärer, köpte en tvål från Lush, te och ett Yankee Candle åt mig själv. Fixade också några julklappar, så nu är jag i princip klar med alla som jag hade tänkt mig. Känns bra! Lunch åt vi på Waldorf och det var som vanligt så gott. Hälsade också på hos mina kusiner och två av mina kusinbarn, Nelah och Milly (som bara är en liten bebis). Innan vi åkte hem köpte vi godis på Hemmakväll och åt en liten cheeseburgare på McDonalds. Skavsår lyckades jag också få av mina nya skor. Men eftersom att de är otroligt sköna och snygga i övrigt, så ångrar jag inte att jag tog dem (bara lite kanske). Nu tittar jag senaste Supernatural på Kanal 11 och sedan blir det nog ett eller två avsnitt av Vänner innan det är tack och godnatt från min sida.

första advent


Då har första advent rent utsagt flugit förbi! Dagen har spenderats med biskviebak, skidtittande, Molly och snabb sväng på stan (pga skyltsöndag), köpte dock inget annat än lite julgodis som ska sparas tills det faktiskt är jul. På kvällen har jag tittat Allt för Sverige, Vänner och senast If I Stay. Riktigt fin film som levde upp till förväntningarna jag hade efter att ha läst boken (vad jag kommer ihåg i alla fall, det var något år sedan)! Sammanfattningsvis har det varit en riktigt härlig dag helt enkelt! 

RSS 2.0