if these wings could fly

 
Hittade den här låten idag  (egentligen är det en cover) moch den är nog bland det bästa jag hört på ett tag (slår vad om att den kommer gå på repeat i mina öron ett tag framöver, haha). Annars har jag inte gjort så mycket. Varit till skolan, läst lite kemi till provet imorgon, och inte så mycket annat. Nu ska jag nog sätta på något avsnitt av någon tv-serie. Mest troligt Supernatural eller Doctor Who. Godnatt!

saving people, hunting things. the family business

 
Sitter just nu och tittar på ett gammalt avsnitt av Supernatural (säsong 2, avsnitt 8 "Crossroads blues"). Idag har jag beställt hem en tröja och jag kan knappt vänta tills jag får den. Imorgon är det måndag igen, vilket innebär skola. Har dock inte så jobbig måndag, har sovmorgon till 9.40 då jag har idrott, sedan historia i femtio minuter, ett hål på 1,5 h och sedan matte innan jag slutar. Nu ska jag fortsätta titta och sen ska jag gå upp och läsa.

they're falling

source: weheartit
 
Såg just klart säsongsfinalen av Supernatural säsong åtta och känner mest av allt att den åttonde oktober inte kan komma nog snabbt. Och cliffhangern som vanligt, inte okej. Speciellt nu när jag inte kan fortsätta titta nästa säsong direkt, haha. Nu måste jag väl börja på någon ny serie, men vad vet jag inte. Kanske "Under the dome" eller nåt? Tills vidare tror jag att jag fortsätter min omtittning av både Supernatural och Doctor Who, bästa serierna.

when the last of my cities have burned, then what's left in nothing

A love like war - All Time Low ft. Vic Fuentes
 
Sitter framför datorn och har för ett tag sedan skrivit klart en inlämningsuppgift till tyskan. Efter många om och men (mest på grund av min dåliga fantasi) har jag skrivit drygt 25 meningar. Nu ska jag nog ta och räkna lite matte innan jag går och bastar och sedan bänkar mig framför tv:n och tittar några avsnitt Supernatural. Och ja, lyssna på låten ovan. Ny favorit med ett av mina favoritband All Time Low.

tell me what we choose

chekov, kirk & spock
cr: weheartit
Så jag är tillbaka! Eller nåt. Vet helt ärligt inte ännu, men tänkte att jag kan ge det där bloggandet en chans när jag ändå startar om på nytt med allting. Nytt läsår, ny skola, ny klass och hittills känns det faktiskt riktigt bra. Imorgon börjar andra skolveckan och jag har sovmorgon till tjugo i tio innan det är dags för idrott (tillsammans med SA13).
 
Vad har jag gjort under sommarlovet då? En hel del saker, som jag inte orkar skriva här för inlägget skulle nog aldrig ta slut. Men om jag nu fortsätter med bloggandet lär det nog komma upp lite bilder i olika inlägg från bl.a. sommaren eller grundalbalen eller något.
 
Vad jag har gjort idag kan jag däremot svara på. Vaknade vid kvart över nio och tog det ganska lugnt och åt frukost med mamma. Vid tjugo över tio åkte vi upp mot Malmbergets IP för att titta på när lillasyster skulle spela flera matcher. Vi åkte hem vid tre någon gång, för då hade Mathilda spelat färdigt och vid fyra åkte jag och pappa till Gällivare IP för att titta andra halvleken av GMFF 2 - Seskarö. Nu på kvällen har jag tittat på Supernatural och någon intervju med skådespelarna från Star Trek samt någon liten One Direction-intervju. Nu däremot ska jag gå och sova för att få så mycket sömn som möjligt innan en ny skolvecka tar sin början, igen.
 
p.s jag ska faktiskt försöka ta tag i designen. någon gång.

RSS 2.0