someone's always coming around here, trailing some new kill

cr: weheartit
 
Sitter och lyssnar Bastille medan jag surfar lite på datorn. Är ohyggligt trött så lär lägga mig och läsa Ringens brödraskap och bara ta det lugnt. Idag har jag varit på stan en kort sväng med familjen och då fikade/åt vi på Allemans Café och jag fick med mig en parfym och en deodorant från Kicks.
 
Igår hade jag matteprov direkt på morgonen och sedan gick jag och fikade med några klasskompisar på Bageri Baktanke (as usual), efter det hade jag bara tyska och sedan var det slut för dagen. Men efter tyskan hade Ida trombonlektion så jag väntade på henne medan hon hade den och sedan fick vi skjuts av hennes pappa till Gällivare. Då gick vi på stan en stund och innan vi skulle gå hem till mig åt vi på Allemans. När vi sedan kom till mig satte vi oss nästan direkt och tittade Supernatural och vi tittade väl 4-5 avsnitt om jag minns rätt. Vi gjorde lite annat också, pratade och lyssnade musik. Vid halv elva var hon dock tvungen att gå hem men det var verkligen jätteroligt! (Tror vi måste göra om det någon gång (svar ja det måste vi)) När Ida hade åkt bytte jag om och satte sedan på The Amazing Spider-Man. Var tydligen himla trött och somnade till filmen så när jag vaknade stängde jag av den och gick och lade mig i sängen istället.
 
Nu ska jag nog fortsätta lyssna musik och läsa lite. Ikväll kanske det blir att titta The Hobbit med familjen, eller nåt annat, vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0