my songs know what you did in the dark

cr: weheartit
 
Idag har jag varit en sväng till Kiruna och därifrån fick jag med mig en ny t-shirt som jag fullkomligt älskar plus en tubhalsduk. När vi kom hem gick jag och sov ett tag innan det var dags för middag och vid tjugo i åtta åkte jag upp till Gunillaskolan för att träna fotboll. Det var faktiskt riktigt kul och jag känner verkligen att lusten för att spela fotboll är tillbaka igen. Nu tittar jag Agents of Shield och ska väl kanske sätta på ett gammalt avsnitt Doctor Who efter det. Godnatt!

MARVEL

 
 
 
(älskar hur de fick olika storlek)
 
Som många kanske vet älskar i princip allt som har med Marvel att göra och därför ser jag fram emot dessa två filmer något otroligt. Däremot har vi ju inte en fungerande biograf vilket känns sjukt irriterande nu när det är på gång många bra filmer. Förutom dessa kommer ju Catching Fire, The Hobbit: The Desolation of Smaug, Divergent och en hel hög fler.

när man inte trodde att det kunde bli bättre...

... blev det just det. Som den här versionen av "Things we lost in the fire". Trodde inte att låten kunde bli bättre än vad den var, men tydligen gick det faktiskt. Och förresten, om ni inte hört något av Bastille förutom "Pompeii"; gör det pronto. Själv skulle jag rekommendera "Flaws", "Laura Palmer", "Oblivion", "Laughter Lines" och "These Streets" för att nämna några.
 

don't even blink


Sitter just nu i källaren och tittar Doctor Who. Har sett två avsnitt tidigare och nu kollar jag på ett tredje som alldeles strax är slut. Då ska jag ta mig upp och gå och lägga mig, för imorgon är det skola igen. Har ju sovmorgon på måndagar så det är ju skönt. Efter skolan ska jag på gymmet med Amanda och sen ser jag väl vad jag hittar på. 

Nä nu ska jag fokusera på handlingen. Har börjat titta "Moffats era" (säsong 5) för andra gången och den kan verkligen vara krånglig (wibbley-wobbley, timey-wimey). 

someone's always coming around here, trailing some new kill

cr: weheartit
 
Sitter och lyssnar Bastille medan jag surfar lite på datorn. Är ohyggligt trött så lär lägga mig och läsa Ringens brödraskap och bara ta det lugnt. Idag har jag varit på stan en kort sväng med familjen och då fikade/åt vi på Allemans Café och jag fick med mig en parfym och en deodorant från Kicks.
 
Igår hade jag matteprov direkt på morgonen och sedan gick jag och fikade med några klasskompisar på Bageri Baktanke (as usual), efter det hade jag bara tyska och sedan var det slut för dagen. Men efter tyskan hade Ida trombonlektion så jag väntade på henne medan hon hade den och sedan fick vi skjuts av hennes pappa till Gällivare. Då gick vi på stan en stund och innan vi skulle gå hem till mig åt vi på Allemans. När vi sedan kom till mig satte vi oss nästan direkt och tittade Supernatural och vi tittade väl 4-5 avsnitt om jag minns rätt. Vi gjorde lite annat också, pratade och lyssnade musik. Vid halv elva var hon dock tvungen att gå hem men det var verkligen jätteroligt! (Tror vi måste göra om det någon gång (svar ja det måste vi)) När Ida hade åkt bytte jag om och satte sedan på The Amazing Spider-Man. Var tydligen himla trött och somnade till filmen så när jag vaknade stängde jag av den och gick och lade mig i sängen istället.
 
Nu ska jag nog fortsätta lyssna musik och läsa lite. Ikväll kanske det blir att titta The Hobbit med familjen, eller nåt annat, vem vet?

lookin' out my back door

cr: weheartit
 
Sitter och myser och framför datorn med Creedence Clearwater Revival på spotify. Har inte gjort så himla mycket idag och det har varit himla skönt. Ska dock försöka läsa lite i Ringens brödraskap och kanske titta igenom lite matte eftersom att vi har ett nytt prov på fredag. Var dock inte speciellt svårt prov, bara lite mycket att hålla reda på (eftersom att vi har prov på två kapitel samtidigt), så bara jag repeterar lite lär det nog inte bli några problem.
 
Kan även passa på att jag i lördags bokade biljetter för att se One Direction på Friends Arena den 13 juni 2014. Ska bli så roligt! (trots att jag redan sett dem en gång) Den här gången åker mest troligt hela familjen ner och jag och Mathilda går på konserten. Längtar!

RSS 2.0