through the woods we ran

 
Hej hej! Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska gå och titta på Mästarnas Mästare (bästa programmet) med resten av familjen. Tänkte skriva lite om vad jag gjort nu i helgen.
 
Igår har jag mest tagit det lugnt. Vaknade redan vid halv nio av någon anledning och kunde inte somna om, så då gick jag upp och hade en riktigt lugn morgon när jag inte gjorde i princip någonting. Någon gång på förmiddagen åkte jag och handlade med resten av familjen och när vi kom hem från det bestämde sig jag och mamma för att fara och åka skidor. Det var riktigt mysigt och skönt även fast det blåste väldigt mycket på slutet så det kändes som att jag halkade bakåt ett steg om jag åkte två framåt ;) nä, så illa var det inte. På kvällen tittade jag "Smartare än en femteklassare" med resten av familjen och efter det gick jag och tittade nåt avsnitt av både Doctor Who samt Supernatural.
 
Idag vid klockan ett kom Anna till mig och vi tittade ett avsnitt av Sherlock och sedan tittade vi också första avsnittet av Supernatural. Sen har jag bakat en citronpaj med (italiensk) maräng tillsammans med Mathilda, den var riktigt god! Smakade nästan som en liknande paj vi åt på Perkins när vi var i USA.
 
Nu har jag missat en tävling i Mästarnas Mästare, så jag måste gå (ja, jag älskar programmet). Vi ser väl när jag återkommer nästa gång! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0