through the woods we ran

 
Hej hej! Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska gå och titta på Mästarnas Mästare (bästa programmet) med resten av familjen. Tänkte skriva lite om vad jag gjort nu i helgen.
 
Igår har jag mest tagit det lugnt. Vaknade redan vid halv nio av någon anledning och kunde inte somna om, så då gick jag upp och hade en riktigt lugn morgon när jag inte gjorde i princip någonting. Någon gång på förmiddagen åkte jag och handlade med resten av familjen och när vi kom hem från det bestämde sig jag och mamma för att fara och åka skidor. Det var riktigt mysigt och skönt även fast det blåste väldigt mycket på slutet så det kändes som att jag halkade bakåt ett steg om jag åkte två framåt ;) nä, så illa var det inte. På kvällen tittade jag "Smartare än en femteklassare" med resten av familjen och efter det gick jag och tittade nåt avsnitt av både Doctor Who samt Supernatural.
 
Idag vid klockan ett kom Anna till mig och vi tittade ett avsnitt av Sherlock och sedan tittade vi också första avsnittet av Supernatural. Sen har jag bakat en citronpaj med (italiensk) maräng tillsammans med Mathilda, den var riktigt god! Smakade nästan som en liknande paj vi åt på Perkins när vi var i USA.
 
Nu har jag missat en tävling i Mästarnas Mästare, så jag måste gå (ja, jag älskar programmet). Vi ser väl när jag återkommer nästa gång! :)

in a hole in the ground there lived a hobbit

 
Hej hej! Det var ett tag sen eller hur? Nu ska jag i alla fall inte göra några löften om att blogga mer, som jag i slutändan ändå inte kan hålla. Sitter framför datorn och ska alldeles strax logga ut och skriva färdigt den SO som behövs för att kunna träna till provet som är på torsdag. 
 
Idag har jag faktiskt inte gjort dess mer. Var dessutom en ganska speciell dag i skolan eftersom att vi hade nationella i kemi. Så jag började vid 8.30 och sedan gjorde vi tre olika delar och efter det fick vi gå hem. Så jag slutade runt kvart i tolv. Sen har jag ätit lunch, tagit det lugnt och nu har jag precis skrivit klart en recension. 
 
Senare ska jag som sagt göra SO och möjligtvis lite svenska, klockan sju ska jag på fotbollsträning med MAIF och när jag kommer hem från den ska jag antingen se "Stolthet och fördom" eller någon tv-serie av något slag. Det är väl lika bra att göra den där SO:n och få den bortgjord. Vi hörs!
 
 
mountain sound - of monsters and men (ett av de bästa banden btw) ♥

RSS 2.0