on sleepless roads the sleepless go

 
Hallå där! Sitter just nu framför datorn och ska nog gå och titta någon film eller någon tv-serie, har dock inte bestämt mig för vad ännu. 
 
Idag började halv nio (precis som på onsdag) och då var det dags för nationella i svenska, del C. Man fick välja att skriva en novell, en artikel eller en debattartikel. Velade mellan novellen och artikeln då båda verkade riktigt intressanta och kunde bli bra texter. Slutade dock med att jag valde novellen då jag kände att det är det jag var mest säker på, samt att det kändes som att jag hade en riktigt bra idé som novellen kunde handla om. Utförandet vet jag inte riktigt hur det blev, men jag tror faktiskt att det gick rätt bra, och jag är definitivt nöjd med vad jag lyckades skapa på de där tre timmarna. Något som hade underlättat väldigt mycket hade varit om man hade kunnat få skriva med en dator istället för att skriva för hand. Mest för att det är mycket svårare att ändra saker i t.ex. en novell om man skriver för hand, man har ju som ingen plats kvar. Jag lämnade även in SO:n, som jag efter många om och men blev klar med. 
 
Slutade vid tio i tolv och då mötte jag upp mamma och vi gick sedan hem och lagade lunch. Har inte gjort så himla mycket annat idag. Men vid klockan sex åkte vi till skolan då Mathilda ville rida och åka hundspann. När vi ändå var där testade jag våran nya kamera som är riktigt behändig och tar bra bilder! Som ni säkert kan räkna ut är bilderna ovan ett par av bilderna jag tog. Blev faktiskt rätt nöjd med några av bilderna och nu har jag fått tillbaka lusten att fota igen. Har även fått en ny dator, herregud vad fin den är! ♥
 
Nu ska jag nog gå och titta på något, vad det än blir. Hoppas att ni får en fortsatt bra fredagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0