feels like snow in september

världens finaste (och bästa) lillasyster ♥
 
Hallå hallå! Tänkte att det var dags för att uppdatera bloggen igen. Igår var en dag där jag mest latade mig. Promenderade till Kvarnbacken och där åkte hon lite madrass samtidigt som jag utnyttjade tillfället och tog några bilder när solen sken. Resten av dagen gjorde jag inte så speciellt mycket. Tittade Melodifestivalen med familjen och hade allmänt mysigt med eld i eldstaden. Gillade inte speciellt många bidrag, men startfältet verkar inte så bra i år. Efter melodifestivalen hade jag tänkt titta Merlin direkt, men då började Mr. Selfridge också råkade jag fastna framför det programmet. Men när jag väl lyckats slita mig tittade jag två avsnitt av Merlin, sedan ett av Supernatural och sist men inte minst tittade jag ett avsnitt Doctor Who (som jag redan sett en gång).
 
Idag har jag inte gjort så mycket heller. Varit ute och promenerat en bit med mamma. Sen spelade jag in en video till min andra blogg som jag just redigerat. Åkte på träning klockan fem, och idag gick det bättre än vad det gjort på ett tag, så det är skönt! 
 
Nu ska jag gå och läsa igenom kemi eftersom att våran lärare satte provet på tisdag även fast vi har en lektion på onsdagen också (det hade ju som inte spelat någon större roll). Men men, inget jag kan göra åt. Vi hörs!
 
p.s någon gång snart ska jag byta design, men jag orkar inte riktigt än, haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0