one way or another

 
 
Hej! Det har varit riktigt dött på bloggen ett tag, men förhopningsvis är jag back on track igen. Kan berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna.
 
Har varit lite snuvig ett längre tag, men efter idrotten på tisdagen blev det mycket sämre än vad det var innan och därför har jag inte kunnat träna nästan något på hela veckan. På tisdagen var jag i alla fall och tittade på MAIFs träning och hjälpte till med lite saker. På onsdag var jag i skolan, och det hände inte något speciellt där heller. På kvällen gick jag och tittade på GSKs träning och efter träningen for jag hem och tog en snabb bastu innan jag började åka till Mbgt. Skulle fira Johanna som fyllde 17, och det var riktigt kul! :) Jag kände inte alla som var där, men det rullade på riktigt bra och det var inte alls något problem (kände dock några från fotbollslagen). Igår har jag inte gjort så mycket, gjorde bildläxan så jag inte behöver göra den på måndag.
 
Det var väl lite kort om vad jag har gjort den senaste tiden. Idag fick jag sluta 12 trots att jag egentligen skulle sluta kring 14, vet egentligen inte hur det blev så men det var ju riktigt skönt i alla fall. Vet inte ritkigt om vad jag ska göra nu, men vi hörs!

supmerwholock

källa: weheartit
 
Sitter i sängen och tänkte tidigare titta på ett avsnitt Supernatural, men kom fram till att det var alldeles för sent, så jag gör nog det imorgon eller nåt. Har inte gjort dess mer idag, läst lite kemi då vi har prov imorgon. Känns som att jag kan allt, så jag orkade inte läsa så mycket. Nu ska jag gå och titta Sportnytt (as usual), godnatt!

feels like snow in september

världens finaste (och bästa) lillasyster ♥
 
Hallå hallå! Tänkte att det var dags för att uppdatera bloggen igen. Igår var en dag där jag mest latade mig. Promenderade till Kvarnbacken och där åkte hon lite madrass samtidigt som jag utnyttjade tillfället och tog några bilder när solen sken. Resten av dagen gjorde jag inte så speciellt mycket. Tittade Melodifestivalen med familjen och hade allmänt mysigt med eld i eldstaden. Gillade inte speciellt många bidrag, men startfältet verkar inte så bra i år. Efter melodifestivalen hade jag tänkt titta Merlin direkt, men då började Mr. Selfridge också råkade jag fastna framför det programmet. Men när jag väl lyckats slita mig tittade jag två avsnitt av Merlin, sedan ett av Supernatural och sist men inte minst tittade jag ett avsnitt Doctor Who (som jag redan sett en gång).
 
Idag har jag inte gjort så mycket heller. Varit ute och promenerat en bit med mamma. Sen spelade jag in en video till min andra blogg som jag just redigerat. Åkte på träning klockan fem, och idag gick det bättre än vad det gjort på ett tag, så det är skönt! 
 
Nu ska jag gå och läsa igenom kemi eftersom att våran lärare satte provet på tisdag även fast vi har en lektion på onsdagen också (det hade ju som inte spelat någon större roll). Men men, inget jag kan göra åt. Vi hörs!
 
p.s någon gång snart ska jag byta design, men jag orkar inte riktigt än, haha. 

come morning light

usa 2012
 
Hej hej! Har vaknat vid nio imorse, tidigare än vad jag hade trott faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har inte några speciella planer. Fast det har jag nästan aldrig, utan jag tar det mer som det kommer. Haha. Hade tänkt åka ut med skotrarna, men det är alldeles för kallt och man vill ju helst inte frysa ihjäl i processen. Nu ska jag äta frukost, hejdå!

on sleepless roads the sleepless go

 
Hallå där! Sitter just nu framför datorn och ska nog gå och titta någon film eller någon tv-serie, har dock inte bestämt mig för vad ännu. 
 
Idag började halv nio (precis som på onsdag) och då var det dags för nationella i svenska, del C. Man fick välja att skriva en novell, en artikel eller en debattartikel. Velade mellan novellen och artikeln då båda verkade riktigt intressanta och kunde bli bra texter. Slutade dock med att jag valde novellen då jag kände att det är det jag var mest säker på, samt att det kändes som att jag hade en riktigt bra idé som novellen kunde handla om. Utförandet vet jag inte riktigt hur det blev, men jag tror faktiskt att det gick rätt bra, och jag är definitivt nöjd med vad jag lyckades skapa på de där tre timmarna. Något som hade underlättat väldigt mycket hade varit om man hade kunnat få skriva med en dator istället för att skriva för hand. Mest för att det är mycket svårare att ändra saker i t.ex. en novell om man skriver för hand, man har ju som ingen plats kvar. Jag lämnade även in SO:n, som jag efter många om och men blev klar med. 
 
Slutade vid tio i tolv och då mötte jag upp mamma och vi gick sedan hem och lagade lunch. Har inte gjort så himla mycket annat idag. Men vid klockan sex åkte vi till skolan då Mathilda ville rida och åka hundspann. När vi ändå var där testade jag våran nya kamera som är riktigt behändig och tar bra bilder! Som ni säkert kan räkna ut är bilderna ovan ett par av bilderna jag tog. Blev faktiskt rätt nöjd med några av bilderna och nu har jag fått tillbaka lusten att fota igen. Har även fått en ny dator, herregud vad fin den är! ♥
 
Nu ska jag nog gå och titta på något, vad det än blir. Hoppas att ni får en fortsatt bra fredagskväll!

i don't want to fall

usa 2012
 
Hej hej! Just nu sitter jag framför datorn och skriver lite SO. Tar dock en paus för att skriva detta lilla inlägg. Idag har jag inte gjort dess mer. Åkte till skolan så att jag var där tio över åtta, även fast vi först började halv nio. Hade nämligen första nationella i svenska, så då tänkte jag att det var lika bra att komma lite för tidigt än lite för sent. Gjorde i alla fall nationella, och det var inte speciellt svårt tycker jag. Det enda var att vissa frågor var konstigt formulerade (enl mig).
 
Slutade vid tolv och då åkte jag hem. For och handlade vid ett och åt lunch någon gång vid två. Har som sagt inte gjort dess mer idag. Blev så himla trött när jag kom hem efter provet, vet inte riktigt varför, så jag har mest tagit det lugnt. Vid halv sex ska jag möta Anna också ska vi gå på bio, "The Hobbit"! Gissa vem som är taggad? När jag väl kommer hem från filmen ska jag bänka mig framför tv:n och titta Sverige - Argentina och hoppas på en bra och välspelad match!
 
Aja, dags att fortsätta med mitt lilla brev till Lotta i London, haha. Vi hörs!

too young to know about forever

Hej hej! Skrev ett väldigt långt inlägg på mobilen tidigare idag, men som vanligt (okej, har hänt kanske tre ggr) så raderade appen hela mitt inlägg av någon anledning. Men jag skriver kanske ett inlägg imorgon där jag sammanfattar min helg lite kort. Jag just stängt av datorn då jag först tittat ett avsnitt Merlin och sen bestämde jag mig för att testa titta Supernatural. Första avsnittet var riktigt bra och det ska bli kul att fortsätta titta serien! :) däremot var det lite dumt av mig att börja med Supernatural när jag redan tittar Doctor Who och Merlin. Hm, får väl lösa det på nåt sätt, haha ;)

Godnatt! (De som är på bilden nedan är de två huvudrollerna i Supernatural, bröderna Dean och Sam)


RSS 2.0