Skellefteå airport

Sitter på flygplatsen i Skellefteå och väntar på att vi ska gå på planet. Sen blir det att spendera en vecka i Lloret de Mar (som ligger just utanför Barcelona) tillsammans med fotbollslaget. Känns i alla fall kul att åka och jag är säker på att det kommer att bli kul där borta också :) dessutom verkar det bli jättebra väder så det är ju bra! Nu ska jag nog vara social med de andra. Vi hörs!


längtar, längtar!

 
Längtar himla mycket till 23 augusti och premiären till filmen ovan! City of Bones har länge varit en av mina favoritböcker (sen sommaren 2011) och innehåller några av mina favoritkaraktärer någonsin (jaaaaace♥). Ska bli så sjukt kul att titta på filmatiseringen och se om de lyckats bra med den! Tänkte bara tipsa er om en kommande filmatisering som jag är säker på kommer bli en ny succé á la The Hunger Games (eller liknande, ni fattar vad jag menar). Så ringa in 23 augusti i era kalendrar, för då smäller det!
 
p.s om ni gillar att läsa så råder jag er att läsa boken först: "City of Bones" av Cassandra Clare som är himla fantastisk. Finns dock än så länge bara på engelska med titeln jag skrev nyss, men den kommer att släppas på svenska i början av juni med namnet "Stad av skuggor" (och samma författare som ni säkert förstår). Om ni har tillfälle: läs, läs, läs!

RSS 2.0