fallskärm

egentligen orkar jag inte blogga, men sitter ändå framför datorn så därför tänkte jag att jag kunde slänga in ett inlägg. Har varit i stugan under helgen och hälsat på söta Tuva som blivit påkörd för ett tag sen :( hon kommer i alla fall repa sig, som tur är :) imorgon är det skola igen och annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom det alltså.
 
Ska i alla fall kolla lite Knight and day nu innan jag går och lägger mig. Godnatt!
 

hungry hearts

 
Har just skrivit lite på min textanalys så har väl nån fråga kvar nu. Har fortfarande ingen lust att blogga, men jag gör ett tappert försök i alla fall ;) Aja, nu ska jag börja gå och lägga mig. Kanske läser igenom glosorna, läser lite och ser lite av danisnotonfire's liveshow innan jag somnar. En gullig gif på Stitch får ni också.
 
 
 

make a joke of it all

sitter och skriver lite på min filmanalys och snart ska jag nog gå och träna lite glosor till engelskan. har inte haft lust att blogga, och har inte det nu heller, så det lär nog inte vara så hög uppdatering på ett tag framöver. Imorgon har vi konditionstest, så det är ju inte så kul. Men lika bra att göra bort det och så är det bara en gång kvar innan man slutar grundskolan.
 
aja, ska nog kolla X Factor Sweden (som är väldigt dålig jämfört med UK, US eller AUS) klockan åtta och efter det kanske det blir ett avsnitt Doctor Who. Ha det bra i alla fall!
 

Le dead right now.

I've got nothing more to sayyy.


Förresten, kolla vad jag fick idag! :D


goodnight xx


that girl is trouble

Ska alldeles strax börja gå och lägga mig då jag känner mig sjukt trött. Idag har jag som vanligt varit i skolan, kommit hem, gjort lite läxor, ätit och sen har jag tränat. Efter träningen har jag bastat och gjort lite smågrejer till skolan som t.ex. nåt tal i matteboken.
 
Nu sitter jag och skriver lite svenska, så att jag kommer igång med textanalysen. Ska nog skriva i ungefär tio minuter till men sen är det godnatt för min del.
 

take me home

Sitter framför datorn och har just fixat de små justeringarna som jag behövde göra på min bildanalys, som jag ska lämna in imorgon till svenskan för att sedan börja på nästa analys, nämlingen textanalysen. Idag har jag varit i skolan (nåt nytt?) och idag hade vi även skolfotografering. Förhoppningsvis blir fotona hyfsade i alla fall. Efter skolan har jag gjort lite läxor och ätit innan jag for på träning med MAIF klockan fem. När jag kom hem från den har jag bastat, kollat tv och försökt lära mig glosorna vi har i tyska. De är inte så svåra, så det ska inte vara något större problem.
 
När jag skrivit klart det här ska jag nog sätta mig och titta sportnytt (vadå nörd?) och efter det tror jag det blir fotboll, PSG vs nåt lag från ukraina (tror att de kommer från Kiev). Ska även läsa igenom glosorna nån gång och efter det ska jag sova så jag orkar vakna imorgon.
 
 

boggart

Lite nördig rubrik kanske, men men. Jag är ju som jag är :) idag har jag gått till skolan, haft världens längsta hål och sen haft en lektion innan jag slutade. Efter skolan har jag gjort lite läxor och sen var jag på fotbollsträning. Ikväll kollade jag The X Factor som är rätt bra, men jag tycker att UK och US är mycket bättre. Men det är i alla fall bättre än Idol. Nu kollar jag Rapport och efter det blir det Sportnytt innan jag ska gå och lägga mig.

Imorgon är det skolfoto, så jag ska väl kolla vad jag ska ha för kläder också. Aja, ska kolla nu. Hejs!


if you could see me now

Har just kollat ett avsnitt av Doctor Who och ska nu skicka iväg ett mejl lite snabbt innan jag ska gå och lägga mig. Var och spelade fotboll med maif i Luleå idag och det var kul även fast det inte gick så bra. Köpte lite godis på candyworld och åt på Max innan man åkte hem igen.
 
Förstår att jag måste ha en sjukt tråkig blogg, men för att göra det lite roligare lägger jag in en bra låt, nämligen "Six degrees of seperation" med The Script. Godnatt!
 
 

doctor who

sitter och tittar en av mina favoritserier, Doctor Who! Älskar i princip allt med den, vilket är rätt konstigt då jag inte gillade de första två avsnitten dess mer. Nu är jag i alla fall på sista avsnittet av första (nya) säsongen och ska väl gå och lägga mig alldeles strax.
 
nu vet ni att jag lever i alla fall.
 

Sorry for the times that I left you home

Har inte bloggar på en kortare evighet, men jag har haft lite problem med bloggen samt att jag inte riktigt har haft lust att blogga. Har gjort andra saker som jag tycker är roligare osv. Idag har jag varit i skolan, kommit hem, ätit, tränat, gjort svenska och kollat sportnytt. Nu ska jag gå och lägga mig då jag alltid är så himla trött på morgonen.

Godnatt!

(bild från nya 'phil is not on fire')


RSS 2.0