EXTERMINATE!

Hallå där! Har inte bloggat på en evighet men under sista skolveckan nu innan lovet hade jag inte tid och nu under lovet har jag inte haft lust. Under de dagar som jag haft lov har jag gjort lite olika saker, tränat, varit med kompisar, men mest har jag tagit det lugnt och njutit av att det faktiskt är lov.

Ska börja gå och sova nu då klockan är rätt mycket. Kvällen har spenderats som de oftast gör nuförtiden. Tittade nåt tv-program med resten av familjen och efter Sportnytt (tittar typ alltid det) hämtade jag min lilla kära Doctor Who-box och gick ner i källarn. Skulle faktiskt vara duktig och bara titta ett avsnitt, men på något vis råkade jag titta tre stycken. Hmm.

Nu ska jag sova antar jag. Är himla trött. Godnatt!


Jag kan dö lycklig nu, typ.

Idag var jag och hämtade ut den här lilla boxen som härmed är en av mina mest älskade ägodelar (om man nu kan säga så)! Kollade på "The Christmas Invasion" och guuuud vad bra serien är! Dessutom är "julspecialerna" tjugo minuter längre, alltså en timme av awesomeness! Kärleeek <3


precis min humor!


favoritprogram

 
just nu går ett av mina favoritprogram på sjuan, nämligen "det stora fyndkriget" som det heter på svenska. Jag började titta på programmet i usa då det gick varje kväll på a&e network. jag har i alla fall rätt konstig smak på tv-program, men jag älskar att titta på det! originalnamnet är "storage wars".
 
 

long live the reckless and the brave

 
vet att jag varit frånvarande från bloggen igen, men jag har gjort andra saker.
som levt mitt liv, hehe.
vet egentligen inte varför jag skriver så här just nu.
kanske är jag trött.
eller så känner jag mig poetisk.
imorgon är det måndag igen.
men det gör egentligen inte så mycket.
för snart är det höstlov.
älskar den där bilden förresten.
så himla söt!
och vem behöver inte lite gulliga saker ibland?
nu ska jag gå och sova.
och sluta svamla.
ha ett bra liv!
hejdå.
 

and that's who i am

 
 
 
 
 
 

space

 
 
 
Älskar den här låten ♥

don't panic

All Time Low's nya album Don't Panic är så himla underbart! Lyssna, lyssna, lyssna!
 
'
(musiken lutar lite mot rock, men jag älskar många av deras låtar så himla mycket)

paint your wings

Hej! Bloggandet ligger på lågvarv just nu. Men har lite annat att ta tag i. Som mitt liv och läxor. Aja, ska gå och lägga mig nu då jag känner hur trött jag egentligen är. Har nästan gjort klart SO:n idag, ska bara kolla igenom den imorgon, men lämnar in den på fredag. Imorgon är det mest troligt fotbollsträning, om nu vädret tillåter det.
 
Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Ha det bra!
 
älskar doctor who med hela mitt hjärta.

and that's who i am

har hittat en väldigt mysig tumblr, och nu har jag tagit lite bilder därifrån. Därför kommer jag då och då lägga ut sådana bilder som stämmer in på mig  och vad jag vill osv. Kanske är det något ni inte vet om mig? Hoppas ni kommer gilla dessa inlägg i alla fall :)
 
 
 
 
 
 

there's still a little bit of you laced with my doubt

tjooo! Är just på väg att borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. Idag har jag inte gjort något speciellt. Var och fikade med Anna på hålet och efter skolan har jag hälsat på några av mina kusiner, ätit middag och skrivit min reflektion till svenskan. Nyss har jag kollat "Hela Sverige bakar" och nu är jag som sagt på väg i säng.
 
Imorgon är det fredag, så det är ju väldigt skönt :) aja, ska börja dra mig, hejs!
 
 
true story.

i won't give up on us

så, jag skulle kolla Niall's twitcam, men ingen länk fungerade. Och egentligen så behöver jag läsa igenom fysiken en sista gång, så jag gör det istället. Eller, jag hittade en länk som funkade men allt han gjorde (av det lilla jag såg) var att spela FIFA 13, hahaha. Fast jag hade nog också gjort det, me like fifa även fast jag är svindålig på det (ja, jag vet att det är "I like fifa" men jag hade lust).
 
Ska nog gå och sova snart då jag är så himla trött. Fast innan blir det som sagt fysiken och tyskan en sista gång, för sen orkar jag inte mer. Herregud vad trött man kan vara.
 

here we go again.


RSS 2.0