It feels like I'm constantly playing a game that I'm destined to lose.

Men hallå där!
Uppdateringen på bloggen är som vanligt väldigt låg, men jag har inte orkat blogga, utan har ägnat min tid åt att träna, titta tv, inhandla lite julklappar och annat smått och gott. Hinner inte skriva så mycket mer nu heller, då jag ska sova. Trött tjej här. Ska försöka skriva nåt inlägg nu i helgen, och imorgon.

Kommer nog bli ett inlägg med bilder från USA till helgen samt ett med en liten video som jag filmat. Nu ska jag sova, godnatt!


förlåt, men jag kunde inte låta bli

kan det bli mer awesome än så här eller?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och jag är verkligen ledsen om du inte fattar ett skit av vad jag just lade upp för bilder. om du vill veta, titta doctor who, okej?

prao

 
Det har varit lite smått dött på bloggen i ett tag igen. Kan i alla fall berätta att jag varit och tittat på World Cup i helgen med Anna, det var riktigt awesome! Kändes bra att både Hellner och Kalla fick minst varsin pallplats. Stämningen på stadion var superhärlig och det känns verkligen tråkigt att det kommer att ta hela fyra år innan tävlingen är här igen.
 
Den här veckan har våran klass prao, så det betyder att det är rätt lugnt på läxfronten. Har dock någon grej till SO:n som måste göras, men den kan betas av om man bara skriver lite varje dag. Sen har vi både matteprov och biologiprov nästan direkt efter prao:n så jag måste nog läsa igenom dem också. Jag och Anna praoar i alla fall på idrotten med våran lärare Carin. Det är faktiskt rätt kul och jag kan tänka mig mycket, mycket värre praoplats är vad vi har.
 
Idag har jag tränat fotboll, praoat och tagit det lugnt. Ska dock gå och sova nu då jag snart somnar framför datorn.

godnatt!

ska börja gå och sova då jag kommer vara typ död imorgon. som vanligt. Idag har jag varit i skolan och när jag kom hem åt vi lite snabbt innan jag for iväg på rehabträning på fysio. Fast när man skulle gå ner för trappan hemma (utomhus) halkade jag som bara tusan och slog både armar, ben och revben och allt möjligt. Men det blir nog bara blåmärken förhoppningsvis. Och man måste ju ramla minst en gång per vinter eller hur? Vad vore det för vinter annars?
 
Nu måste jag gå. Kanske tar att tittar på en till video bara. Godnatt!
 
älskar den här gif:en ♥

i'm burning up a sun, just to say goodbye

 
 
 
 
 
 
 
kändes som att jag var tvungen att lägga in ett till roligt gifset. i bring you the doctor and donna noble:
 
 
 

usa

Sisådär sjutusen år efter att vi har varit i USA kommer nu de första bilderna. Hehe, man är ju som man är.
 
 
 
 
 
 

godnatt!

 
ska gå och lägga mig nu. är hur trött som helst och imorgon är sista dagen innan skolan börjar igen. vet inte riktigt vad jag ska skriva, så istället för att babbla på om något helt oväsentligt (som jag gör nu) säger jag helt enkelt godnatt också får jag väl uppdatera imorgon!

and all your little things

 
Ska börja gå och lägga mig om ett tag. Har haft en rätt händelserik dag idag, mest pga mitt och Amandas lilla drama med ticnet imorse. Det som hände var att vi skulle beställa biljetter och på något sätt hamnade vi på fel sida. Innan vi märkte att det var fel sida hade 15-20 minuter gått och vi klickade oss snabbt över till livenation. Så först hittade vi inga biljetter och vi gav nästan upp, men då sa mina föräldrar att vi skulle fortsätta försöka och nästa gång vi testade söka efter bästa tillgängliga biljetter hittade vi två stycken! Såklart var det tvunget att tjorva lite till så när vi skulle bekräfta köpet märkte jag att wifi:et hade slutat fungera och då fick vi lite smått panik. Men som tur var hade vi vårt trådlösa modem som vi brukar ha till stugan och det slutade med att vi fick biljetterna till slut. Så den 8 maj 2013, kl. 19.30 sitter jag och Amanda på Friends Arena och tittar på One Direction.
 
Ikväll var de även med i X Factor och spelade både LWWY och WMBY, vilket var awesome (as always). Imorgon har jag för mig att de ska vara med på Nyhetsmorgon, så lär väl titta på det. Aja, ska väl börja dra mig till sängs. Lovet är snart slut och på måndag börjar skolan igen. Inte direkt kul, men det känns som att det är lika bra att göra bort det så att man får ta jullov någon gång.
 
p.s ska förresten göra om designen till bloggen någon gång snart. tror jag. och dessutom lär det börja komma upp bilder från USA, bit för bit.

RSS 2.0