You're losing your memory now

Nu ska jag gå och sova då jag ska försöka att inte sova bort hela dagen imorgon, har lite saker att göra. Idag har jag tagit det lugnt och sen på kvällen har jag varit på träning med MAIF.

Well, sängen väntar. Night!


 

 

 

Best quotes by One Direction ♥

since i'm too lazy to write a new post.


these wings are made to fly

Har varit lite skeptisk till Little Mix innan, och deras första singel Cannonball var inget att hurra för direkt. Lyssnade på Wings för första gången igår och den var faktiskt riktigt bra, plus att videon kändes väldigt rätt för både sången och Little Mix. Så jag gillar definitivt Wings, men jag är fortfarande lite skeptisk till själva bandet Little Mix.

Little Mix kom på första plats i The X-Factor 2011 och hette under programmet Rhythmix.

forever young

Håller på att städa undan lite i källaren och ska snart gå upp och lägga mig. Är väldigt trött så lite sömn skulle nog göra en bra ;) har varit med Anna och Sofie idag och först gick vi runt på stan ett tag, och eftersom vi var klara ganska sent så blev klockan fem ganska snart. Då for vi alla hem och åt, men vid nio kom de båda till mig. De åkte hem just efter tolv och vi kollade "Allt för min syster", pratade lite och hade allmänt kul.

Nu måste jag gå upp om jag inte ska somna här nere, och det skulle inte bli så skönt. Godnatt allihopa!


but i'm smiling at everything

Nu måste jag börja gå och sova. Är riktigt trött och man vill ju inte sova bort hela dagen heller, så det är nog dags att börja sova. Imorgon blir det nog att vara med Anna, annars vet jag inte riktigt.

Jaja, godnatt!

Is it okay if I start crying because of this picture? All the emoootions.


I don't mean to be a bother but have you seen this girl?

Hej! Sitter just nu på mitt rum och gör ingenting. Tror nog att jag ska fara och jogga snart. Sen ska jag nog vänta på att Amanda hör av sig och då ska väl vi hitta på nåt antar jag. Är väldigt trött just nu, men nån gång måste jag väl vakna till ;)

Ikväll ska jag nog kolla när Maif spelar match, om det fortfarande är aktuellt och annars ska jag nog bara ta det lugnt. Ska väl börja gå och byta om snart då, så hejs!


a hand full of moments i wished i can change.

Kom just hem från en awesome filmkväll med Anna! Som ni förmodligen såg så var det jättekul och nu ska jag nog försöka börja gå och lägga mig. Har också varit med Anna på stan tidigare idag, vi fikade på alla tiders och såklart råkade jag klanta mig. Sen köpte vi dricka, chips och gräddfil på Konsum innan vi hyrde film på OK.

Efter träningen åkte jag hem, duschade och sen åkte jag över till Anna. Först kollade vi "Friday the 13th" som var en besvikelse då vi trodde att den skulle vara läskigare. Men efter det kollade vi mysiga "The Sisterhood of the Traveling Pants". Nu måste jag gå och sova. Godnatt!


I can tell you haven't slept very well since the last time that we spoke

Ska sova nu, bloggar lite snabbt från mobilen. Idag har jag varit med Anna och det var väldigt kul! Åkte till henne där vi pratade ett tag och sen bestämde vi oss att spela Monopol som vi gjorde ända tills jag skulle hem. Jag var en väldigt bra affärsman och hade över 20 miljoner på mitt konto en gång, hehe. Hade dessutom mest tomter, men jag antar att vi får spela nån gång igen så Anna får revansch?

For på träning med MAIF vid sex och tränade till åtta. Precis som igår fokuserade de rätt mycket på djupledsspel. När alla var lagom trötta kom Linda (som inte varit med på träningen) och plågade oss andra med att säga att vi skulle göra plankan, nån cirkel-grej (massor med olika styrketräningsövningar) och efter det en sorts tävling där straffet om man kom tvåa samt trea (man körde mot varann tre och tre) var ännu mer situps, upphopp osv. lyckades även vrida till min fot igen, så det var ju poop.

Ska sova nu, hejs!

Slänger in en bild på Epcot-bollen ;)


I don't know her anymore


i'm wide awake and i can see the perfect sky is torn

Soooooo, har inte bloggat på en smärre evighet, men jag ska försöka komma back on track again. Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har varit i USA i två veckor nästan direkt efter skolavslutningen. När jag kom hem har jag bara njutit av lovet och myst i stugan.

Idag har jag vaknat rätt tidigt och vid två hämtade jag (fick skjuts) upp Anna också for vi och fikade på Alla tiders. Satt och fikade rätt länge, eller pratade kanske den rätta termen är ;) när vi pratat/fikat färdigt så var klockan rätt mycket och då var jag tvungen att fara hem och äta då jag skulle på träning med MAIF. Bestämde i alla fall med Anna att vi skulle höras imorgon igen. Träningen var riktigt skoj och vi var tränade av Sulo Vaattovaara som har spelat i allsvenskan och tränat bl.a. John Guidetti.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa, eller om ett tag i alla fall. Man fastnar vid lilla datorn så lätt. Planerar även att göra ett inlägg nu snart där jag lägger upp bilder från my trip to the states. Funderar även på att göra ett inlägg med vad jag köpt, det kan ju vara lite kul liksom.

Äh, ska väl börja dra mig från datorn. Eller från blogg.se i alla fall. Nu vet ni vart jag har varit under de här veckorna också. Just ja, bort från datorn var det ja.


RSS 2.0