'We accept the love we think we deserve'

Hej! Har inte bloggat på några dagar igen, men har gjort lite annat. Känns lite tråkigt att det är så himla kallt just nu då jag hade planerat lite längdskidåkning i helgen, men det kommer ju fler helger och veckor, så jag får ta det då.

Idag har jag vaknat vid tjugo i tio och då har jag bakat. Sen har jag hjälpt till att bära in lite ved och annat smått och gott. Nu på kvällen har jag sett film med Amanda, nämligen '21 Jump Street'. Helt okej, och bra film. Men inte nån ny favorit. Trodde att den skulle vara roligare än vad den var. I och för sig är jag inte så mycket för komedier, så det kan ju vara därför :) men om ni gillar komedier och lite mot 'Baksmällan' och 'Due Date' (m.m) tror jag att du kan gilla den här filmen också. Efter att vi tittat färdigt filmen kollade vi 'Silence in the library' som är ett sjukt läskigt Doctor Who-avsnitt. Amanda for hem för ett tag sen och nu ska jag läsa lite innan jag ska sova.

Även Anna kom förbi här på kvällen med min julklapp. Måste bara säga att det var ett av de gulligaste paketen i år! Älskar snöret! (Det är ett snöre med jultomtar, jättegulligt!) tack så mycket Anna! :D

Imorgon blir det nog att städa lite och andra saker. Har en hel lista med saker som jag skulle göra idag, men glömde bort att jag ens hade en lista så då får jag ta och göra det imorgon istället. Aja, ska läsa lite nu. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0