take me home to my heart

källa: weheartit
 
Som vanligt är jag just på väg att gå och lägga mig. Har tittat två avsnitt Merlin, alldeles nyss och nu har jag tittat drygt halva säsong 2.
 
Igår vaknade jag rätt tidigt, tittade julkalendern och gick upp. Då började vi fixa inför Mathildas kalas. Efter ett tag var allt färdigt och min hjälpreda Amanda kom vid halv två. Lite innan två började Mathildas kompisar komma och kalaset började. Jag och Amanda hittade på olika lekar som de fick leka och i slutet så fick de köra något av en klassiker, i alla fall för mig och Amanda, nämligen "gift eller ogift" vi visste inte riktigt om barnen skulle gilla det men som tur var gjorde de det. På kvällen hyrde jag och Amanda "Thor" och tittade på den eftersom att jag är något av en nörd och älskar superhjältefilmer, speciellt The Avengers (fast The Amazing Spiderman är också allt bra).
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Var på gudstjänst i Mbgt för att Mathilda skulle sjunga solo och efter det gjorde jag ingenting i några timmar. Senare var jag ute och gick med mamma och nu ikväll har jag bastat, pyntat julgranen och kollat Merlin.
 
Nu måste jag nog dra mig. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0