GOD JUL!


'We accept the love we think we deserve'

Hej! Har inte bloggat på några dagar igen, men har gjort lite annat. Känns lite tråkigt att det är så himla kallt just nu då jag hade planerat lite längdskidåkning i helgen, men det kommer ju fler helger och veckor, så jag får ta det då.

Idag har jag vaknat vid tjugo i tio och då har jag bakat. Sen har jag hjälpt till att bära in lite ved och annat smått och gott. Nu på kvällen har jag sett film med Amanda, nämligen '21 Jump Street'. Helt okej, och bra film. Men inte nån ny favorit. Trodde att den skulle vara roligare än vad den var. I och för sig är jag inte så mycket för komedier, så det kan ju vara därför :) men om ni gillar komedier och lite mot 'Baksmällan' och 'Due Date' (m.m) tror jag att du kan gilla den här filmen också. Efter att vi tittat färdigt filmen kollade vi 'Silence in the library' som är ett sjukt läskigt Doctor Who-avsnitt. Amanda for hem för ett tag sen och nu ska jag läsa lite innan jag ska sova.

Även Anna kom förbi här på kvällen med min julklapp. Måste bara säga att det var ett av de gulligaste paketen i år! Älskar snöret! (Det är ett snöre med jultomtar, jättegulligt!) tack så mycket Anna! :D

Imorgon blir det nog att städa lite och andra saker. Har en hel lista med saker som jag skulle göra idag, men glömde bort att jag ens hade en lista så då får jag ta och göra det imorgon istället. Aja, ska läsa lite nu. Godnatt!


FINALLY!

Är äntligen färdig med alla prov och uppgifter som ska vara färdiga detta år! Gud så skönt det känns! Nu kan jag göra typ ingenting utan att få dåligt samvete. Fast om jag inte tränar (rehab mest) så får jag också dåligt samvete, så träna måste jag göra.

Igår var jag och tränade på fysio uppe i Malmberget. Tanken var att jag bara skulle rehab-träna, men jag tänkte att jag tar två flugor i en smäll och cyklade en del också. I slutet testade jag även att springa på löpbandet ett tag för att se hur ljumsken kändes. Som tur är känns det bättre ju mer jag tränar rehab (Glad tjej här!).

Nu ska jag nog fixa en eller två recensioner och lite senare ska jag fara och fixa det sista jag behöver till julklapparna det här året. Hoppas ni har en fortsatt bra onsdag! :)


Grattis på födelsedagen Mathilda! ♥

 
 
 
 
 
 
Älskar dig, du är världens bästa lillasyster! ♥

the empty child

källa: tumblr
 
Tjoho! Har inte bloggat på ett tag igen, men det beror på att jag har haft fullt upp med annat och dessutom har inte blogg.se-appen fungerat som den skulle. Är i alla fall på väg att gå och lägga mig nu. Har faktiskt längtat lite smått till imorgon då det är sista dagen innan betygen sätts och efter det kommer det vara lugnt i skolan. Ska bli riktigt skönt.
 
Idag har min lillasyster fyllt år! Världens bästa är hon! Skulle inte tänka mig hur livet skulle vara utan henne, eller vad jag skulle vara utan henne. Älskar henne till månen och tillbaka (eller planeten Raxacoricofallapatorius) ♥
 
På kvällen har jag varit ett tag med Amanda och vi har tittat lite Doctor Who då det var ett tag sedan. Först kollade vi "Father's day" som är ett bra avsnitt. Och efter det tittade vi "The Empty Child" som definitivt är ett av de läskigaste avsnitten. Ett barn som går runt och säger Are you my mummy? hela tiden är sjukt läskigt. Vare sig ni tror det eller inte. Nämnde jag att barnet i fråga har en gasmask på sig?
 
Nu måste jag gå och sova. Har skola imorgon och efter det blir det nog att rehab-träna. Har inte kunnat träna fotboll ordentligt på över en vecka nu. Ska dock kanske köra lite kondition imorgon (fast bara cykling då det är det enda som inte skadar ljumskarna) om jag hinner. I alla fall, godnatt!

take me home to my heart

källa: weheartit
 
Som vanligt är jag just på väg att gå och lägga mig. Har tittat två avsnitt Merlin, alldeles nyss och nu har jag tittat drygt halva säsong 2.
 
Igår vaknade jag rätt tidigt, tittade julkalendern och gick upp. Då började vi fixa inför Mathildas kalas. Efter ett tag var allt färdigt och min hjälpreda Amanda kom vid halv två. Lite innan två började Mathildas kompisar komma och kalaset började. Jag och Amanda hittade på olika lekar som de fick leka och i slutet så fick de köra något av en klassiker, i alla fall för mig och Amanda, nämligen "gift eller ogift" vi visste inte riktigt om barnen skulle gilla det men som tur var gjorde de det. På kvällen hyrde jag och Amanda "Thor" och tittade på den eftersom att jag är något av en nörd och älskar superhjältefilmer, speciellt The Avengers (fast The Amazing Spiderman är också allt bra).
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Var på gudstjänst i Mbgt för att Mathilda skulle sjunga solo och efter det gjorde jag ingenting i några timmar. Senare var jag ute och gick med mamma och nu ikväll har jag bastat, pyntat julgranen och kollat Merlin.
 
Nu måste jag nog dra mig. Vi hörs!

you have the voice

 
 
källa: tumblr
 
Slänger bara in ett snabbt inlägg innan jag drar mig mot sängen. Har inte gjort så mycket idag. Varit i skolan, kommit hem, ätit middag och gjort lite läxor. Nu på kvällen har jag tittat det obligatoriska Merlin-avsnittet som var awesome, as always! Tittade även ett avsnitt Portkod 1321, men det verkar inte riktigt som min grej. Ska dock ge serien en chans och titta ett eller två avsnitt till ifall den blir bättre.
 
Dags att gå och sova då. Godnatt!

i said: don't blink

 
kikar bara in här lite snabbt då jag (som vanligt när jag skriver inlägg) är på väg att gå och sova. Imorgon har man biologiprov och minst ett prov i tyska (kanske två, det beror på). Kan ju berätta att jag längtar något sjukt till lucia då det är då betygen sätts och då blir det väl mest troligt lugnt i skolan igen.
 
nu håller jag på att somna framför datorn. Godnatt!

together or not at all.

 
ang rubriken så tror jag att jag har sett den där meningen på någon bild med Amy och Rory (Doctor Who).
 
Just nu är jag på väg upp för att gå och lägga mig då jag är trött och helst vill orka upp imorgon. Idag har jag inte gjort något speciellt. Var på skolan, hade tre lektioner och sen åkte jag hem då jag har ett 2½ timmes hål i mitten av dagen. Efter hålet åkte jag tillbaka för att ha SO och då fick vi reda på provresultatet som jag blev riktigt nöjd med!
 
När jag kom hem har jag tagit det lugnt ett tag och sen har jag läst lite biologi samt skrivit lite SO innan jag gick ner och tittade första avsnittet av Merlin med Mathilda. När hon gick upp tittade jag klart de 10 minuter jag hade kvar på säsongsavslutningen av säsong 1 av Merlin och nyss har jag sett klart första avsnittet av säsong 2. I slutet fick man se en liten preview på hela säsongen och den ser ut att vara sjukt awesome!
 
Bäst att gå och lägga sig. Skola imorgon.
 
bildkälla: weheartit

RSS 2.0