Skidträning:)

Hej! Ska gå och byta om nu:) för jag har skidträning kl 18:) vi hörs!

Go´natt!:)

Ska väl snart gå och sova, eller sätta på en film :)

Gilla förra inlägget x)

Undra vad jag ska sätta på;)

Nånå vi hörs!:)

Filmer 2011!

Jag tror att 2011 kommer bli ett bra filmår!:) filmer som jag tycker verkar intressanta är:
Part II
Och många fler! Men hittade bara bilder på dessa:)
De andra, t.ex. Pirates of the Caribbean 4, Monte Carlo, LOL och mkt mer! Och ändå vet jag typ bara fortsättningar och sånt:) Så det kmr säkert skitmycket flera^^

Plus att jag har glömt bort nån x)
Så gör TUMMEN UPP för filmåret 2011;)


TuuuuffsaN!

Hejj! Är i stugan och har varit med julklappen till Jejja för ett tag sen:) Ska titta lite Shrek som för övrigt är på 5:an;) ska titta vad det är för filmer på tv:n ikväll, annars kanske jag tittar nån som vi har;)

Nånå vi höres!

Min kusins hund Oksana:)

Övernattningen;)

Hej! Igår kväll/natt var det övernattning på skolan, kom typ dit kl.18 och gick hem vid 22.15:) Snart ska vi åka till stugan och då blir det att vara med bästa Tuffa!:D
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva... Uppdaterar väl kanske i stugan :)

Suddig bild när jag skulle fota Tuffa när hon hoppade:)

Mästerkockarna:)

Hello! Sitter och är på datorn samtidigt som jag tittar lite smått på mästerkockarna:)
Idag tittade vi Pay it forward på mentorstiden och det var så hemskt för Trevor dog:( typ alla i klassen höll på att börja gråta och vissa gjord det. Själv försökte jag behålla min värdighet och inte gråta för hela klassen;) Och det funkade väl ganska bra:)

Nu ska jag checka lite grejor bye!

Svaret på det där igår är att det Hästen från Sverige är Emil Jönsson och Grisen från Norge är Petter Northug x) fråga inte varför xD

En häst från Sverige och en gris från Norge...

Haha fundera på rubriken ni;)
Kan ju säga att det handlar om en från Sverige och en från Norge som tävlar i samma sport, sen är det ju bara att gissa;) Skriver kanske vem imorrn:)

Ska i alla fall gå och lägga mig nu:) Har skrivit klart svenskan och den blev gaaanska lång ^^
Nånå byebye!;)

kolla på länken!
http://www.youtube.com/watch?v=KS8BSaYySqQ

Skidträning:)

Hejj! Snart ska jag fara på skidträning, så jag skriver lite snabbt nu;) Idag har man varit i skolan och på svenskan fick man reda på att man ska vara klar med "berättelsen" på onsdag för respons, så jag måste skriva som en idiot. Så nu fick ni veta det, intressant x)

Nånå  måste dra nu;)

fikapaus;)

Hej! idag har jag och Anna varit och fikat på Vetehatten. Och efter det gick vi på hudvårdsspecialisten och beställde en ansiktsbehandling:) Sen var vi och köpte godis på coop och sen åkte vi till Anna och då har vi varit på datorn och försökt gå ut och gå med Nelly, vilket inte var så lyckat, menmen:) Nu ska jag be mamma komma;) Vi hörs!

Mariokart WIIII!

Hejj! Har varit på träning idag, eller ganska nyss;) ska gå och spela mariokart med thildan ett tag och sen måste jag träna SO, prov imorrn(; fast jag tror att jag kan det mesta nu:) kanske blir att rita lite sen också, får väl se:)

Vi hörs!

Nån häst jag har ritat förut;)

Baudhuset! x)

Hello! Ska väl fortsätta med mitt CV till våran "lek", kan man väl kalla det, i SO:n ;) Då ska vi typ låtsas att vi är 25 år gamla också ska vi söka jobb, ett spc som Sussi har lottat ;) haha jag ska söka jobb som danslärare x) Men det fanns i alla fall sämre jobb kan jag ju tala om:) Ska försöka få mamma hit så att hon kan komma och hjälpa hur jag ska börja med det, CV:n alltså ;) har varit på badhuset med Anna och innan det var jag och tittade på Nellys valpar übersöta! Nånå ska ropa på mammsen!:)

~good night!;)

Plans for today;)

Även om nästan hela dagen har gått:) men i alla fall ;) klockan 18 ska jag på skidträning på Hedspåret, vi har skate och så här står det om själva träningen: Skate för de större grupperna: Fartlek, träning i hög fart, teamsprint. Lät väl bra eller hur?;) Man får väl hoppas att det går bra:) Sen ska jag kika lite på Idrottsgalan antar jag, och sen är det tack och godnatt;)

Nånå vi hörs!

Skola imorrn, igen!

Hejsan alla! Idag har jag varit och tittat lite basket, min kusin spelade, och sen har jag varit och hälsat på min morbror och sen varit med Amanda. Vi tittade Titanic och jag läste lite Frida;) Amanda tyckte att jag var konstig för att jag skrattade när Titanic höll på att sjunka x) kanske förstår det, men det var nån gubbe som gjorde nå roligt det är mitt försvar!;D

Nånå ska spela och sen gå och försöka sova, Hejs!

Dags för sängen:)

Hoja! Känner mig dålig när jag typ inte uppdaterar nå;) Idag har jag iaf varit på två fotbollsträningar, först på den som vårat lag har och sen på typ damlagets. Eller tiden är -95:ornas, men ganska många från damlaget var där;)
Ska i alla fall gå och lägga mig nu:) Så jag hinner läsa lite av Hungerspelen, rekommenderar den till typ, jaa, alla! Ni får en fin bild:)


Första skoldagen efter jullovet.

Jahapp ja, då har man klarat sig igenom första skoldagen efter jullovet, det gick väl rätt bra förutom att man fick läxa av sin tyskalärare som man bara kommer ha till fredag, eftersom att vi ska få en ny (som förhoppningsvis är bättre), så vi fick väl 7-9 glosor, tittade inte så noga ;P När jag har kommit hem har jag väl inte gjort så mycket, ätit och bakat:) Och nyss har jag skrivit klart Saudiarabien som jag ska lämna in till Sussi imorrn. Vi får även veta vad vi fick på rapporterna imorrn, hoja, får i alla fall godkänt men man är ju som man är, så man vill ju ha det bästa ;D Men känns inte som det;( Nåja, får väl be till gud!:)

Kram!

Skidträning

Hej! Kan ju berätta att jag har sovit typ 14h idag;) Vaknade kl. 14, så ni kan ju räkna ut när jag gick och lade mig. Vid klockan tre åkte vi och tittade på ett bord och handlade lite c(:  Sen åt vi och Perra & Åke kom förbi. När vi var påväg till träningen kom Johan, så mamma och pappa skjutsade oss dit och sen tränade vi:) Mycket stakning... Sen kom pappa och hämtade oss och sen har jag bastat och nu ska jag väl kolla på nåt med Mathilda:)

Imorrn börjar skolan, så det gäller att komma i säng ganska tidigt ikväll;)

Bioooo!

Hejsan! Har inte skrivit på ett tag igen, men men... Ska på bio med familjen & Sofie kl. 19, det är Änglagård tredje gången gillt :) Senare ikväll blir det väl att gå och lägga sig tidigare, för snart börjar skolan :( Efter bion vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men nåt blir det väl;) Har börjat läsa Hungerspelen av Suzanne Collins och den är jättebra! Hittills iaf:) Nå, ska be mamma komma, kramar!

Night;)

Eller, jag ska iaf börja gå och lägga mig nu:) Är ganska trött, men måste ändå läsa lite, boken är spännande just nu. Tror jag i alla fall, kommer inte ihåg, men för det mesta brukar den vara det:)

Inte nå skidor imorrn;/ Det är ju skoj att titta på, dessutom håller man ju tummarna för Charlotte Kalla och Marcus Hellner!:)

Min söta lilla Tuffa<3

Kiruna!

Hej, har inte skrivit något på ett tag, men kom hem från Kiruna igår:) Och jag åkte dit på söndag:) Jag har iaf varit med Cajsa där, och vi har bl.a. åkt skridskor, titta film, varit på Gruvtrollet och varit på stan. Plus mycket annat också:) Kan ju berätta att de hade typ världens godaste slush på Gruvtrollets, mm, den smakade som Päronsplit!!:D

Idag har jag åkt & tittat skidor, och nyss har jag ätit, nånå, nu ska jag göra nåt, vi höres!

Skidor;)

Hej! Har varit och åkt skidor tidigare idag och sen har jag tittat skidor;) Råkade ta bort inlägget vart det står Gott nytt år! men jag sätter in den senare:) Ska försöka få pappa att komma hit, vi syns!:)


RSS 2.0