every second passing reminds me i'm not home


I fredags var det äntligen dags för det något efterlängtade höstlovet och att det är välbehövligt är det väl ingen tvivel om. Har faktiskt för en gångs skull gjort rätt mycket sedan i fredags och resten av veckan verkar också bli rätt händelserik!
 
I fredags och lördags jobbade jag även mina två första pass på mitt extrajobb. Det gick finemang och imorgon, tisdag och mest troligt även på fredag blir det att jobba tre timmar för att försöka komma in i rutinerna och lära sig det viktigaste om hur det hela sköts.
 
Igår var jag först och främst på gymmet på förmiddagen, just efter öppning. Det var alldeles för varmt, men samtidigt skönt att kunna klämma in ett gympass på helgerna (så tummen upp till helgöppet på badhusgymmet!). Senare på eftermiddagen åkte jag, mamma och pappa på Intersports "clubsöndag" där jag köpte en ny träningströja samt ett par vantar. Mot kvällskvisten möttes jag, Anna och Sofie på Ica där vi handlade det som behövdes för chips och dipp samt chokladfondue. Efter det styrde vi kosan hem till mig där vi tittade The Last Exorcism som kan vara den sämsta skräckfilmen jag någonsin sett. Direkt efter detta tittade vi Pitch Perfect och när även den filmen kom till ett slut pratade vi om allt möjligt. Tiden verkade rinna iväg och någon gång efter klockan tre åkte både Sofie och Anna hem.
 
Idag vaknade jag klockan halv åtta trots att jag hade lagt mig närmare fyra, så ni kan ju gissa på en skala hur trött jag är just nu. Jag har däremot inte gjort i princip något vettigt idag utan mest sovit/vilat från och till under hela dagen/eftermiddagen. Vid klockan sex kom Senni förbi och vi fikade, pratade och tittade halva The Host innan hon åkte hemåt vid halv tio. Det var superkul att träffa henne eftersom att jag inte har sett henne sedan vi tog sommarlov i juni!
 
Nu ska jag däremot börja gå och lägga mig. Ska även försöka börja på en bok som jag haft lust att läsa cirka föralltid. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0