tell me what we choose

chekov, kirk & spock
cr: weheartit
Så jag är tillbaka! Eller nåt. Vet helt ärligt inte ännu, men tänkte att jag kan ge det där bloggandet en chans när jag ändå startar om på nytt med allting. Nytt läsår, ny skola, ny klass och hittills känns det faktiskt riktigt bra. Imorgon börjar andra skolveckan och jag har sovmorgon till tjugo i tio innan det är dags för idrott (tillsammans med SA13).
 
Vad har jag gjort under sommarlovet då? En hel del saker, som jag inte orkar skriva här för inlägget skulle nog aldrig ta slut. Men om jag nu fortsätter med bloggandet lär det nog komma upp lite bilder i olika inlägg från bl.a. sommaren eller grundalbalen eller något.
 
Vad jag har gjort idag kan jag däremot svara på. Vaknade vid kvart över nio och tog det ganska lugnt och åt frukost med mamma. Vid tjugo över tio åkte vi upp mot Malmbergets IP för att titta på när lillasyster skulle spela flera matcher. Vi åkte hem vid tre någon gång, för då hade Mathilda spelat färdigt och vid fyra åkte jag och pappa till Gällivare IP för att titta andra halvleken av GMFF 2 - Seskarö. Nu på kvällen har jag tittat på Supernatural och någon intervju med skådespelarna från Star Trek samt någon liten One Direction-intervju. Nu däremot ska jag gå och sova för att få så mycket sömn som möjligt innan en ny skolvecka tar sin början, igen.
 
p.s jag ska faktiskt försöka ta tag i designen. någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0