break your little heart

 
Hallå där! Sen jag senast skrev har jag hunnit med minst sagt mycket, och nu kommer ni få en snabb resumé:
 
Senast jag skrev satt jag på Skellefteå flygplats och väntade på att få gå ombord på planet som skulle ta med mig och resten av laget till Lloret de Mar för en vecka med träning. När vi kom fram i Spanien checkade vi in och efter det hade vi ett litet möte då man fick höra några tokiga saker (som t.ex. att en trodde att måsarna var svanar) och efter det gick alla iväg till närmaste supermarket och handlade lite saker. Som FÄRSKA JORDGUBBAR (0,5 kg för typ 10kr). Lördagen tränade vi på morgonen och det visade sig vara supervarmt, varmare än vad jag faktiskt trott. På eftermiddagen hade vi hyrt en buss och vid två satt vi på väg in mot Barcelona! Där tittade vi på lite olika turistattraktioner och sedan gick vi på stan. Var på massor med affärer, men fick med mig en t-shirt till mig själv + lite andra saker (som en barcelona-tröja till Mathilda). Drack även min första kaffe (en frappuccino) som var riktigt god (kan bero på att den smakar knappt kaffe)! Trötta åkte vi hem till hotellet och resten av dagarna spenderades med två träningspass, besök på stadens affärer, solning (lite om man heter Felicia), mycket glassätande och ätande i allmänhet. Spelade även match mot en spanskt lag och det var otroligt roligt! Vi förlorade, men de var klart bättre än vad vi var. Klockan fyra på fredagsmorgonen (19/4) vaknade, tog våra saker och åkte buss till flygplatsen i Girona. Tråkigt att åka hem, men kul det var kul som tusan!
 
På söndagen (21/4) spelade vi (MAIF) DM-match mot Älvsbyn som vi efter många om och men (som t.ex. ett hanledsbrott) vann.
 
På måndag kom verkligheten ikapp mig och det var dags att gå till skolan igen (tråkigt nog). Nu, drygt en vecka senare, har jag vant mig och kommit in i rutinerna igen. Imorgon är det skola igen efter att ha varit ledig idag (dagen som faktiskt spenderats mest till läxor) och snart är det helg och då blir det att åka till Pajala och titta när lillasyster ska spela Office Cup.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Vet knappt vad jag har skrivit i det här inlägget för jag håller på att somna framför datorn, så det blir säkert kul att läsa imorgon när jag är vaken (och inte halvvaken som jag är nu). Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0