one chapter can be a whole book

 
Nämen hej! Sitter i min säng och ska just lägga undan datorn så att man kan ta och sova lite. Tänkte bara berätta lite snabbt om vad jag gjort i helgen. Som jag skrev i fredags så kom min kusin samt hennes två barn hit över helgen.
 
Igår for jag och åkte slalom med Anna på Dundret. Mathilda, Agnes, Klara och Hanna hade åkt upp lite tidigare (Hanna = min kusin). Jag och Anna åkte snabbt till Främjarbacken och sen vidare till Pelikanliften (haha, kommer inte ihåg vad den heter). Vi trodde att det skulle vara rätt lugnt på toppen, men nja, det var det ju inte. Det blåste så man nästan ramlade omkull och dessutom såg man i princip ingenting. Däremot kämpade vi oss upp en gång till efter det för att åka Fjällbranten, haha. Vi åkte slalom i ungefär två timmar och vid tre hämtade mamma och pappa oss (och Mathilda, Agnes, Klara och Hanna). Jag och Anna bestämde oss för att hyra en film, så vid åtta åkte vi till Gojan och hyrde "Don't be afraid of the dark" som sedan visade sig vara riktigt dålig. Jag satt och skrattade i princip hela filmen pga hur värdelös den var. Den kanske inte var värdelös, men den var inget som jag hade trott, och inte alls läskig, så blev besviken. Efter att vi hade tittat klart den så tittade jag och Anna även "Brudens bäste man" och den är ju lite smågullig sådär. Vid halv ett hämtade pappa mig och när jag kom hem störtade jag i säng.
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade vid tio, halv elva och då var kusinen, kusinbarnen och Mathilda på väg upp till Dundret. Jag satt däremot hemma, tittade lite skidor och åt brunch (frunch). Vid tre tog Hanna, Agnes och Klara tåget tillbaka till Luleå och jag tog datorn och satte mig och tittade på "The Perks of Being a Wallflower" (baserad på en bok som är en av mina favoritböcker). Hann inte titta färdigt hela innan det var dags att fara på träning. Var inte alls taggad, men efteråt kändes det lika skönt och roligt som vanligt. Senare nu mot kvällen har jag tittat klart Perks, som var riktigt bra och fin. Gör helt klart rättvisa till boken (även om boken är mycket bättre). Efteråt satte jag på "The Decoy Bride" som jag fick lust att titta på efter att jag och Anna tittat på "Brudens bäste man" då de påminner lite om varandra. Har just sett klart den filmen och nu ska jag gå och sova.
 
Det här blev inte något kort inlägg, så grattis om du läst det (skriver typ alltid det). Kan även passa på att tipsa om både "The Perks of Being a Wallflower" (filmen OCH boken) och även "The Decoy Bride" som är lite småmysig att titta på. Dessa filmer kanske inte faller alla i smaken då jag har rätt konstig "smak" i filmer, tv-serier och musik. GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0