i'm never changing who i am

 
Fotade ingenting på nyårsafton så därför blir det en bild på fyrverkerierna från Epcot i juni.
 
Hallå där! Har inte bloggat på ett tag igen, men har varken haft tid eller lust. Har gjort lite allt möjligt under det här lovet. Jul och nyår har båda varit riktigt bra och roliga. Synd att lovet snart är slut så man måste tillbaka till rutinerna igen.
 
Kan passa på att berätta lite om min nyårsafton. Var hemma mestadels av dagen och tog det lugnt. Fixade efterrätten till senare på eftermiddagen/kvällen som blev mjölkchokladmousse. Det var riktigt mysigt och en sån där skön nyårsafton som jag gillar. Vid nio någon gång åkte jag till Anna för att fira in det nya året med henne. Vi var ute på en skön promenad och efter det tittade vi på underbara En prinsessas dagbok och åt marängswiss. När klockan började närma sig 00.00 gick vi ut och tittade på fyrverkerierna mm. När vi var klar där ute gick vi in och tittade klart filmen. Mina föräldrar kom och hämtade mig vid halv två när jag och Anna var färdiga. Sammanfattningsvis var det en riktigt bra och rolig nyårsafton! :)
 
Idag har jag lyckats vakna lite tidigare än resten av lovet, vilket är positivt. Ungefär klockan tolv träffade jag Anna på Dundret och vi åkte slalom i några timmar. Mathilda och hennes kompisar var också där och åkte, så vi tittade till dem i början. När jag kom hem har jag hjälpt till med diverse saker som att bära ner bord till källaren och liknande. Nu ska jag nog titta in lite på tumblr och sedan ska jag nog gå och läsa ut min bok som är väldigt bra hittills. Tänkte från början titta antingen en film eller något avsnitt av mina älskade tv-serier. Klockan blev dock lite väl mycket då jag tänker vakna ganska tidigt imorgon.
 
Och grattis till dig som orkat läsa sådär mycket! *applåder* Bara för att du (kanske) har gjort det delar jag med mig av en av mina favoritlåtar just nu, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0