one way or another

 
 
Hej! Det har varit riktigt dött på bloggen ett tag, men förhopningsvis är jag back on track igen. Kan berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna.
 
Har varit lite snuvig ett längre tag, men efter idrotten på tisdagen blev det mycket sämre än vad det var innan och därför har jag inte kunnat träna nästan något på hela veckan. På tisdagen var jag i alla fall och tittade på MAIFs träning och hjälpte till med lite saker. På onsdag var jag i skolan, och det hände inte något speciellt där heller. På kvällen gick jag och tittade på GSKs träning och efter träningen for jag hem och tog en snabb bastu innan jag började åka till Mbgt. Skulle fira Johanna som fyllde 17, och det var riktigt kul! :) Jag kände inte alla som var där, men det rullade på riktigt bra och det var inte alls något problem (kände dock några från fotbollslagen). Igår har jag inte gjort så mycket, gjorde bildläxan så jag inte behöver göra den på måndag.
 
Det var väl lite kort om vad jag har gjort den senaste tiden. Idag fick jag sluta 12 trots att jag egentligen skulle sluta kring 14, vet egentligen inte hur det blev så men det var ju riktigt skönt i alla fall. Vet inte ritkigt om vad jag ska göra nu, men vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0