and all your little things

 
Ska börja gå och lägga mig om ett tag. Har haft en rätt händelserik dag idag, mest pga mitt och Amandas lilla drama med ticnet imorse. Det som hände var att vi skulle beställa biljetter och på något sätt hamnade vi på fel sida. Innan vi märkte att det var fel sida hade 15-20 minuter gått och vi klickade oss snabbt över till livenation. Så först hittade vi inga biljetter och vi gav nästan upp, men då sa mina föräldrar att vi skulle fortsätta försöka och nästa gång vi testade söka efter bästa tillgängliga biljetter hittade vi två stycken! Såklart var det tvunget att tjorva lite till så när vi skulle bekräfta köpet märkte jag att wifi:et hade slutat fungera och då fick vi lite smått panik. Men som tur var hade vi vårt trådlösa modem som vi brukar ha till stugan och det slutade med att vi fick biljetterna till slut. Så den 8 maj 2013, kl. 19.30 sitter jag och Amanda på Friends Arena och tittar på One Direction.
 
Ikväll var de även med i X Factor och spelade både LWWY och WMBY, vilket var awesome (as always). Imorgon har jag för mig att de ska vara med på Nyhetsmorgon, så lär väl titta på det. Aja, ska väl börja dra mig till sängs. Lovet är snart slut och på måndag börjar skolan igen. Inte direkt kul, men det känns som att det är lika bra att göra bort det så att man får ta jullov någon gång.
 
p.s ska förresten göra om designen till bloggen någon gång snart. tror jag. och dessutom lär det börja komma upp bilder från USA, bit för bit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0