Thursday

Hej! Tänker bara blogga lite snabbt :) idag har jag varit på skolan och har gjort lite olika saker där ;) först hade vi idrott på morgonen och då de repar basketkorgarna i gympasalen sa våran gympalärare att vi skulle ta varsin madrass och gå till Kvarnbacken och åka. Visst, det låter jättetråkigt och det trodde typ alla att det skulle vara. Men när vi kom dit tyckte alla att det var svinskoj!:D Och när vi skulle åka där ifrån sa jättemånga: "neej, kan vi inte vara längre?" och sen: "kan vi inte göra det här fler gånger?", så ja, det var faktiskt vädligt roligt även fast jag och Alex kraschade några gånger ;)

När vi hade tyska skulle vi har tyskaglosor och jag hade tränat jättemkt på om det skulle var der, das eller die och när jag kommer dit och ska göra provet ser jag att det är ett korsord= inga der, das eller die alltså. Irriterande -.-  När jag kom hem så har jag varit på datorn och bloggat (på min andra blogg) och skrivit engelska som jag ska lämna in imorgon så jag får sluta 12.

Imorgon blir det Lilla VM, så det ska bli skoj!:D men först 4 timmar på skolan, men ganska lätta lektioner. Först textilslöjd, sen kemi och till sist So då vi ska titta film :)

Aja, har sett att många har "gratta" JB så bara för att vara tvärtemot så ska jag fixa ett speciellt litet inlägg nu efter det här ;) Ja, jag ska alltid vara tvärtemot allting, fråga vem som helst typ. Eller någon som känner mig väl i alla fall ;D

Hejs!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0