För er som är intresserade..

... så heter jag flisaliiisan på Song Pop! Lägg till mig om du har lust. Ett grymt roligt spel btw. Nästan som Draw Something, fast med musik.i know it's hard to remember the people we used to be, it's even harder to picture that you're not here next to me.

I'm only writing this so you guys will know that I'M ALIVE! Har inte riktigt lust att blogga, så jag kmr nog vara frånvarande ett tag. Vill njuta av sommaren!Bild från weheartit.

sommarlov!

Äntligen sommarlov! Bloggar det här från mobilen även fast jag sitter framför datorn. Why?


if we could only have this life for one more day, if we could only turn back time.

Idag har jag gjort rätt mycket faktiskt. Vaknade vid åtta, åt frukost och liknande innan jag åkte till skolan som började kl 9. Städade skåpet och torkade lite inuti och en halvtimme efter slutade vi. Jag och Anna gick då på stan ett tag och sen gick vi och fikade. Var även på Jive och köpte ett par tights (eller mamma köpte), tack! Var och lämnade böcker på bibblo och sen skulle Anna till frisören så då åkte jag hem. Senare på kvällen möttes jag och Anna och gick och tittade på grundalbalen, eller avslutningsfesten som den kallas nu. När vi tittar klart och fryst tillräckligt gick vi på stan igen ett tag.

Nu har jag just bastat och ska nog gå och lägga mig då jag ska på Mathildas avslutning imorgon kl 8 innan det är dags för mig kl 10. Ska bli jätteskönt med sommarlov i alla fall! :) nu ska jag ta nåt och äta och sen gå och sova.

Hejs!


Hallåj!

Tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag lever. Imorgon är man ledig från skolan, skönt!

Aja, orkar inte rikligt blogga känner jag. Hejs!


lullaby

Ska gå och sova nu. Har i och för sig sovmorgon till 12.30 imorgon, men pappa fyller år imorrn så jag vill fira honom på morgonen med resten av familjen :) plus att jag är rätt trött. Spelade match idag och vi förlorade med 5-1 eller 6-1. Kunde dock inte spela så mycket pga en viss pollenallergi, men på nåt sätt så spelade jag rätt mycket ändå. Gick bra tills jag i slutet på andra halvlek fastnade i konstgräset och vred foten på nåt sätt så jag har halvt haltat runt idag. Får hoppas att det blir bättre till imorgon! :) och förresten, jag och Tallbacka IPs konstgräs är härmed ovänner.

Aja, ska sova nu. Godnatt!


illusion never fades in to something real

Ska gå och duscha då jag varit och sprungit nån km. Är fortfarande inte helt frisk, men struntade i det. Glömde även bort att ta bricanyl så det var ju smart av mig. Sen ska jag nog hitta på nåt och sen blir det att äta middag. Är rätt hungrig känner jag. Min blogg är nog rätt tråkig, men jag har typ ingen aning om vad jag kan blogga om, så då blir det så här. Vad jag blev sugen på tuggummi nu, får nog söka efter det.

Hejs!


don't even care about the table breaking.

Well, hello there! Ska sova alldeles strax. Har inte gjort så mkt sen jag bloggade sist. Bara varit på ansiktsbehandling, ätit och kollat tv nu på kvällen. Tittade Lets Dance och hejade lätt på Anton Hysén som också vann. Nu ska jag läsa lite HP och sova som sagt. Har inga direkta planer imorgon, ser väl vad dagen har att erbjuda.

Godnatt!


Träning

Har nyss varit och tränat styrke med mamma. Nu ska jag typ gå och duscha och sen om nån timme ska jag gå på ansiktsbehandling. Är glad idag, har ju typ gjort bort åttan. Nästa vecka är det ju mest temadagar och sånt. Aja, bloggar kanske ikväll :)

Hejs!


RSS 2.0