i'm wide awake and i can see the perfect sky is torn

Soooooo, har inte bloggat på en smärre evighet, men jag ska försöka komma back on track again. Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har varit i USA i två veckor nästan direkt efter skolavslutningen. När jag kom hem har jag bara njutit av lovet och myst i stugan.

Idag har jag vaknat rätt tidigt och vid två hämtade jag (fick skjuts) upp Anna också for vi och fikade på Alla tiders. Satt och fikade rätt länge, eller pratade kanske den rätta termen är ;) när vi pratat/fikat färdigt så var klockan rätt mycket och då var jag tvungen att fara hem och äta då jag skulle på träning med MAIF. Bestämde i alla fall med Anna att vi skulle höras imorgon igen. Träningen var riktigt skoj och vi var tränade av Sulo Vaattovaara som har spelat i allsvenskan och tränat bl.a. John Guidetti.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa, eller om ett tag i alla fall. Man fastnar vid lilla datorn så lätt. Planerar även att göra ett inlägg nu snart där jag lägger upp bilder från my trip to the states. Funderar även på att göra ett inlägg med vad jag köpt, det kan ju vara lite kul liksom.

Äh, ska väl börja dra mig från datorn. Eller från blogg.se i alla fall. Nu vet ni vart jag har varit under de här veckorna också. Just ja, bort från datorn var det ja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0