Skye

Om ni ville veta är rubriken namnet på en av huvudpersonerna i min novell som jag skriver just nu. Skye och Chris. Chris och Skye. Som ni säkert kommit på är den andra huvudpersonens namn Chris, hehe ;) Fick skriva en novell om valfritt ämne, så jag skriver en liten grej nu, hehehe. Och faktiskt så skriver jag genom Chris synvinkel, alltså en kille. Har aldrig gjort det förut så vi ser väl hur det blir i slutändan, men man måste ju testa lite, eller hur?

Idag har jag varit i skolan där jag inte gjort nå speciellt. Direkt efter skolan åkte jag och klippte mig, syns kanske inte speciellt mycket, men jag klippte ungefär 5 cm i alla fall :) Känns kort när jag drar fingrarna igenom det i alla fall ;) Sedan åkte jag snabbt hem och bytte om och drog sen till gymmet (på badhuset). Först cyklade jag i 10min och sprang i 10min. Sen gick vi upp till själva styrketräningen. Visade Amanda och Alex hur maskinerna fungerade och efter ca 40-50 gick vi hem ;) Alltså vi var där i 1h och 20min minst tror jag, så vi kan ha varit vid maskinerna längre ;)

Aja, ska fortsätta skriva på min vackra novell som hittills bara är en halv sida, men det tar sig ;) Sen tränar jag nog lite tyska och sen läsa och sova ;)

Heeeeeejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0