the empty child

källa: tumblr
 
Tjoho! Har inte bloggat på ett tag igen, men det beror på att jag har haft fullt upp med annat och dessutom har inte blogg.se-appen fungerat som den skulle. Är i alla fall på väg att gå och lägga mig nu. Har faktiskt längtat lite smått till imorgon då det är sista dagen innan betygen sätts och efter det kommer det vara lugnt i skolan. Ska bli riktigt skönt.
 
Idag har min lillasyster fyllt år! Världens bästa är hon! Skulle inte tänka mig hur livet skulle vara utan henne, eller vad jag skulle vara utan henne. Älskar henne till månen och tillbaka (eller planeten Raxacoricofallapatorius) ♥
 
På kvällen har jag varit ett tag med Amanda och vi har tittat lite Doctor Who då det var ett tag sedan. Först kollade vi "Father's day" som är ett bra avsnitt. Och efter det tittade vi "The Empty Child" som definitivt är ett av de läskigaste avsnitten. Ett barn som går runt och säger Are you my mummy? hela tiden är sjukt läskigt. Vare sig ni tror det eller inte. Nämnde jag att barnet i fråga har en gasmask på sig?
 
Nu måste jag gå och sova. Har skola imorgon och efter det blir det nog att rehab-träna. Har inte kunnat träna fotboll ordentligt på över en vecka nu. Ska dock kanske köra lite kondition imorgon (fast bara cykling då det är det enda som inte skadar ljumskarna) om jag hinner. I alla fall, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0