when you hold me like this you know my heart skips, skips a beat.

Har varit lite frånvarande på bloggen i några dagar igen. Men jag har haft annat för mig. I fredags åkte jag till stugan och var där en dag då vi på lördagen åkte vidare till Piteå. Där gick vi på Nolia och bodde på hotell över natten till idag. Idag spelade jag fotboll med Maif i Piteå, mot (gissa vilket lag?) Piteå på LF arena. Vi förlorade med 5-1, men vi spelade bra trots allt :) enl. folk som kollade.

Nu har jag kollat herrarnas 100-meters final och BOLT VANN (wihii!). Ska nog gå och lägga mig då jag är väldigt trött. Får väl se vad det blir att göra imorgon, men jag kanske ska rengöra akvariet, vem vet? Ska även fota kläderna och grejerna jag köpte i USA och lägga in här på bloggen, samt nåt (kanske flera beroende på hur mkt bilder jag har) inlägg med bilder från resan :) vet dock inte om det blir imorgon, men nån dag till veckan i alla fall. Ska iaf fixa ett sånt där inlägg med tips på musik imorgon, denna gång kommer det bli en yt-artist ;)

Aja, är så trött så jag ska gå och sova. Nu vet ni lite vad jag gjort de senaste dagarna. Hejs!

(bilden är från Nolia i helgen då de hade skidlopp mitt i gräset. Charlotte Kalla är i spetsen på bilden, och det var även hon som vann "tävlingen")


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0