i just want you to dance with me tonight

Olly Murs (egentligen Oliver) har precis som bl.a. Cher Lloyd, Little Mix och One Direction varit med i The X Factor (UK) och på det sättet blivit känd och fått skivkontrakt. Murs kom tvåa i The X Factor 2009 och har nu skivkontrakt med Epic records och Syco music.

Olly har släppt två skivor, hans debutskiva heter "Olly Murs" och hans andra skiva som släpptes i november 2011 heter "In case you didn't know". Jag gillar Ollys musik och hans singel "Heart skips a beat" har spelats en del på radio sedan det blev klart att Olly skulle komma till Sverige. Han är i Sverige just nu och ska imorgon vara med på Sommarlov (barnprogrammet) och spela sin låt där. På lördag ska han vara med i Sommarkrysset och även där uppträda med singeln. Därför tyckte jag att det passade lite bra att göra ett inlägg om honom nu så att man kan titta på lördag när han spelar live och kanske bilda sig en vidare uppfattning. Han har även spelat på Rix FM festival i Kalmar tidigare idag.

Jag lägger upp två av hans låtar, först och främst hans singel "Heart skips a beat" men också "Dance with me tonight". De flesta av hans låtar är faktiskt riktigt bra så jag tipsar även om hela albumet "In case you didn't know", som finns på spotify osv.Du kan följa Olly på twitter, @ollyofficial

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0