defying gravity

Imorgon börjar skolan och jag är smått deprimerad. Kan man inte ha sommarlov i typ några månader till? Tack. Eftersom det är skola, plus att jag är i princip död så måste jag gå och sova. Vilket inte är kul. Det här är ett väldigt random inlägg som kommer vara väldigt random för att jag egentligen inte vet vad jag ska blogga om. Kände bara för att klaga på att skolan börjar.

Såg även en video (vlog) med två av mina favoritpersoner på youtube där de var i Orlando och åkte runt där (de skulle till Universal Studios osv) och jag kände igen mycket grejer i den videon. So now I'm sad! *crying because I wanna go back* Nån som har lust att betala en resa dit? Du kan få en souvenir från The Wizarding World of Harry Potter när jag kommer tillbaka till Sverige igen. Ingen? Nähä.

Nu ska jag allvarligt talat gå och lägga mig för det här inlägget blev alldeles för weird. Kan bero på att jag var sjukt trött redan när klockan var åtta. Kan också säga att det kommer ett inlägg med bilder från the US, jag försöker välja vilka jag ska lägga upp osv. (vi har över 900 bilder därifrån)



ni får en tjuvkik, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0