The story begins, again and again...<3

Hejsan! Bloggade inte nåt igår men jag hann inte x) Igår så hade vi fotografering och man får väl hoppas att den blev bra ;) annars e de ju inte så skoj, sen kom jag & Lina på att vi hade elevrådsfotografering så jag hann vara hem och byta till min nya tröja :) Igår fick man ju också ett blad hem om spåkresor och jag hittade en jag skulle vilja fara på någon gång, eller det skulle vara skoooj som tusan! ^^ Så här står det om den (obs! bara lite av det!):

STS Chelsea Football Camp (13–18 år)
2 veckor: Träningsläger där du får möjlighet att förbättra ditt spel både strategiskt och tekniskt hos en av Europas storklubbar: Chelsea FC. Tag chansen och lär av Chelseas egna ungdomstränare!

Jopp, idag har jag inte gjort så mycket, bara varit på skolan då vi hade orgentering och det var bara jag, Linda, Amanda & Elle som hittade alla kontroller :9 Sen när jag kom hem har jag bakat, det blev en Sivs kaka och en Cheesecake Brownies (OBS! dessa är dock inte till oss)... Har sovmorgon imorrn till kl. 9.00, men jag måste nog ändå gå och lägga mig snart om jag ska sova ^^

Ni får bilder och sen så går jag och sover xD eller, kanske om ett tag X) ´
go´natt!<3


Cajsicojsi!<3


Hallon!


Meee! xDxDKöp en sån här, de äger x9


Update:
Språkresor finns på www.sts.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0