Godkväll! x)

Hej!
Har inte skrivit nå idag, men jag har typ inte hunnit :) Jag kan ju ta dagen från början ;)
Jag gick till skolan, inte så skoj, men man får ju inte välja ;) Hade en vikarie på tyskan, som faktiskt var född i Tyskland som hette Lena Saat-nånting (har inte så bra minne) och var såklart bra på tyska eftersom hon hade ju bott där till hon var 9år... Annars jobbade hon på Hedskolan, men bara halvtid. Sen hade vi NO, då håller vi på med rapport och det känns inte som om man kmr NÅGONstans även fast man egentligen gör det :/ Sen hade vi rast & sen SO och då sa Eva ung. så här: - Jag har nåt att berätta, vi kmr inte ha SO idag för att; Vi ska gör alla hjärtansdag kort! Och då blev typ alla glada och bara JAAAA!!
Nåja, sen var det bara matte kvar och slut på det roliga ;)

När man kom hem så tittade man på tv ett tag och sen så började man baka en ny sort: Kalle Anka kaka, har ni hört talas om det?? Nå inte jag förrän jag såg receptet på en blogg :)
Här får ni en länk, hon har jättemkt bra recept!!
http://linneasskafferi.blogg.se/
Och jag kommer säkert att använda mer recept därifrån ^^

Efter att jag hade bakat klart så gick jag på fotbollsträningen, för det var så kallt... Men jag ska gå på skidorna på tisdag :D
Och sen efter träningen så åt vi & min farbror hälsade på :) Och då blev de ju även provsmakning på Kalle Anka Kakan^^
Och sen har jag tränat glosor på datorn och jag tror iaf jag kan dem nu, man får ju hoppas^^

Imorrn har vi glosprov & sen sa Eva att vi skulle ha nå prov på Läsförståelse och sen har vi bild, och då målar vi tavlor, fast jag har inte börjat eftersom jag var ledig förra fredagen, men vi har testat vad vi ska måla och jag har nog bestmt mig :)

OJOJOJ, det här blev ett låååååååångt inlägg, men oxå det första & sista idag för nu ska jag nog gå i bastun och sen blir det att se Antikrundan^^

Nåja, godnatt & sov gott allihopa!!<3


p.s nu läser jag Ful av Scott Westfeld, och hitills är den både bra och spännande... Vi syns imorrn!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0