OJ!!!!! har inte skrivit på väääääääldiiiiiiiiiigt länge

Nu sitter man i stugan o jag funderar på att gå o lägga mig strax... Idag har jag varit med Effi mkt på morgonen och sen for vi o åkte skoter i Dirivaara. Då åkte vi förbi Bastukojan<3 och sen till Elma (en sjö) där vi grillade och fikade (de vuxna drack kaffe ;P, hmm, eller inte alla^^) där det var mkt vatten på isen. Sånt gillar inte jag :S och så for vi vidare till Kakorikojan och där höll de på att bygga en bastu (de som äger kojan såklart). Men på vägen dit på en myr så var det oxå mkt vatten, men man gasade igenom det (inte jag, alltså, jag körde inte då :P) ;)
Och när man kom hem så lagade mamma och pappa mat, som var riktigt god! Medan jag var och hälsade på Cajsa. När jag hade ätit så gick jag till Nisse eftersom att de hade tagit in Effi dit och satt bredvid henne och kliade henne medan hon sov (eller halvsov kanske, jag vet inte). Imorrn här i byn så e de Stugrundan och Tipspromenad. Har lust att åka Stugrundan, men är fortfarande förkyld (HATAR ATT VA SJUK!!!!!), men jag vill bli FRISK! Men har man tur så hinner man bli frisk så man hinner njuta mer av lovet... Nåja, nu ska jag nog gå o läsa ett tag, har läst ut boken som jag började på igår "Den tatuerade fjärilen" så jag tror att jag sk börja läsa "Dårens dotter".
Så! Nu blev det ett ganska långt inlägg iaf :)¨Sätter även in en bild på VÄRLDENS BÄSTA VOVVE!!<3

Gamla bilder jag vet, men de bilderna från min kamera tar jättelänge att ladda upp när man inte förminskar dem, som jag inte ids göra nu...
ajlavjo!<3  (effi ;P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0