HELLOJ!:)

Är inne på datorn, det trodde ni inte va? och ska väl vara det ett tag :) Kom på att det börjar bli dax att börja jogga och jag tänkte mig väl i alla fall att jag ska försöka göra det två ggr i veckan :) Vad tror ni om det?^^

Okej, sen det sista inlägget har jag ätit Frunch ;) (Kyckling och ris), varit ute och gått med familjen (var inne på intersport, lindex och expert oxå ;P) och sen har jag varit ett tag med Louise. Och efter det så joggade jag hem(;D) och då åt vi fjällröding i tunnbrödrulle, muuuums! Sen skjutsade jag och mamma thildan till hennes kompis för att hon som sagt skulle på bio :) och sen kom jag hem igen och sen dess har jag hängt upp kläder och hittat några gamla tidningar :) Jag hittade:

  • Åsa-Nisse från 1996 :)
  • "Snusmumriken kommer hem" (men det var som en bok typ :D)
  • Fox kids Mix
  • Mumin
  • Nalle Puh

De här tidningarna är då mycket gamla, sen jag kanske var från 4-6år, för jag har ju en massa annat, men de är mycket nyare :) Förresten är det nån som har läst en mumin-tidning? Inte då jag, eller jo, kanske men jag kommer inte ihåg x)
Tänkte i alla fall läsa igenom dessa tidningar och se om dem är bra ^^

GUD vad lust jag har att spela Guitar Hero!!! Men jag gör det nog när thildan kommer hem, för det är mycket roligare på två/tre, och dessutom tittar pappa hockey ;) (eller nyss gjorde han det ;P) men jag vill ändå inte göra det själv :) Igår spelade vi också det och när bara jag och thildan spelar så brukar hon spela trummor och jag brukar spela gitarr ^^ Men jag kan bara spela på easy =) men jag har faktiskt inte spelat det nå många gånger så själv tycker jag att det är bra :)

OCH jaa, jag längtar till 27maj!! <3
Nejmen nu ska jag inte skriva nå mer :)

VI SYNS!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0